Haarstyling Rotterdam

Haarstyling Rotterdam: Een kapsel aan huis verzorgd krijgen?

Ja hoor, ik kom naar je toe!

Soms heb je gewoon geen zin om de deur uit te gaan om je op te laten maken. Naar een salon toe gaan kost tijd en ook parkeergeld. Zeker als je in de wat grotere steden een Hairstylist zoekt, zoals Rotterdam en Den Haag. Maar ook de iets kleinere dorpjes als Rhoon, Oud Beijerland of zelfs Vlaardingen kan het lastig zijn om een goede kapper te vinden.

Ik werk graag aan huis bij mijn klanten. Het geeft mij de kans om ze “beter” te leren kennen in hun eigen vertrouwde omgeving. Zeker als het gaat om een bruid die gaat trouwen. Iedereen kent wel een kapper aan huis, maar ik verzorg opsteek kapsels voor speciale gelegenheden, met name bruiloften (bruidskapsels) en bedrijfsevenementen (feestelijk kapsel). Heel af en toe word ik geboekt als verrassingskado voor een bijzondere verjaardag. Dan verzorg ik meestal het haar en de make-up, bijvoorbeeld voor de 40 ste verjaardag.

BEAUTIFUL MORNING bruidskapsel-rotterdam-225x300 opsteek kapsels kapsels aan huis haarstyling Rotterdam haarstyling aan huis

 

 

Neem even een kijkje op mijn Youtube Kanaal. Hier vind je een aantal video’s over snelle opsteek kapsels en ook make-up.

Ik wens je veel kijkplezier!

XOXO

Li

 

 

Benieuwd geworden naar welke locaties ik kom, behalve Rotterdam?

Ik verzorg je (Bruids)make-up en (Bruids)kapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

Volg & Like mij:
BEAUTIFUL MORNING icon_Follow_en_US opsteek kapsels kapsels aan huis haarstyling Rotterdam haarstyling aan huis

Make-up Rotterdam

Je make-up Rotterdam laten doen aan huis

Lekker in je eigen omgeving, een visagiste aan huis Rotterdam.

Heb je een speciale gelegenheid waarbij je absoluut het stralende middelpunt wilt zijn en je haar en make-up door een professional wilt laten doen? Er is altijd een reden om zich op te laten maken.

Visagiste aan huis Rotterdam:

Fotoshoot, Bruiloftgast, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Verjaardag of wellicht een Doopfeest? Ik zal je mooi opmaken!

Make-up nodig bij een fotoshoot

Ik vind het erg leuk om mee te werken aan een fotoshoot. Zo werk ik samen met Sara Toscano en verzorg ik de visagie van klanten die Glamour fotoshoot bij haar boeken.

Natuurlijk werk ik ook met andere fotografen samen. Ik werk dan als Make-up Artist & Hairstylist op locatie. Bij deze fotoshoot verzorgde ik het kapsel & make-up.

BEAUTIFUL MORNING makeup-haar-photoshoot-200x300
saratphotography

 

Ik zorg ervoor dat je er fantastisch uitziet! Stuur mij een mail voor meer info.

Groetjes,

Li

 

Benieuwd geworden naar welke locaties ik kom, behalve Rotterdam?

Ik verzorg je make-up en kapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

Volg & Like mij:
BEAUTIFUL MORNING icon_Follow_en_US

Bruidsmake-up Oud Beijerland

Op zoek naar een bruidsmake-up Oud Beijerland?

Dan ben je hier aan het juiste adres voor bruidsmakeup Oud Beijerland! Ik ben Li Mulder van Beautiful Morning. Sinds 2002 werk ik als Make-up Artist en Hairstylist. Ik zou het erg leuk vinden als ik je bruidsmake-up en/of bruidskapsel mag verzorgen in de regio Oud Beijerland!

BEAUTIFUL MORNING bruidsmakeup-en-bruidskapsel-beautiful-morning-bruid-uit-rhoon-240x300 proefsessie oud beijerland bruidsmakeup oud beijerland bruidsmakeup aan huis

 

Bruidsmake-up Oud Beijerland| Proefsessie inplannen

Indien ik nog beschikbaar ben op je grote dag en op jullie trouwdatum dan zetten we dit gelijk vast. Samen gaan we dan kijken wanneer we de proefsessie voor je bruidsmake-up en/of bruidskapsel kunnen inplannen. De proefsessie voor je bruidskapsel plannen we ca 4-6 weken voor je bruiloft. Lastminute (binnen 2 weken) trouwkapsels zijn natuurlijk ook mogelijk. Probeer tijdig de datum van je bruiloft vast te zetten, om teleurstelling te voorkomen!

Ervaringen van klanten

Wellicht ben je benieuwd hoe andere bruiden mijn diensten hebben ervaren. Ik heb inmiddels bij veel dames hun Bruidsmake-up en Bruidskapsel mogen verzorgen. Hieronder kan je lezen wat hun ervaringen zijn:

Benieuwd geworden naar welke locaties ik kom, behalve Oud Beijerland?

Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel zowel in Oud Beijerland maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Den haag, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

Heb je misschien meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste bruidsstyliste? Klik hier voor mijn Bridal E-BOOK vol met tips!

 

Volg & Like mij:
BEAUTIFUL MORNING icon_Follow_en_US proefsessie oud beijerland bruidsmakeup oud beijerland bruidsmakeup aan huis

Aankleedservice

Beautiful Morning biedt jou de aankleedservice aan!

BEAUTIFUL MORNING aankleedservice-300x282 Zwijndrecht Zoetermeer Vlaardingen Spijkenisse Schiedam Rozenburg rotterdam Rockanje Ridderkerk rhoon Poortugaal Papendrecht oud beijerland Oostvoorne Maassluis Krimpen aan den IJssel Hoek van Holland Hendrik Ido Ambacht Hellevoetsluis Heerjansdam Dordrecht Delft Capelle a/d IJssel bruidsmakeup bruidskapsel Brielle Berkel en Rodenrijs arendrecht aankleedservice

Graag help ik je bij het aankleden van je bruidsjurk. Iedereen vindt het leuk als ze een extra stukje service aangeboden krijgen. Op zo een bijzondere dag als je trouwdag loop je als bruid al genoeg spanning op. In eerste instantie begint de ochtend vrij rustig, maar naarmate de ophaaltijd dichter bij komt, voel je de zenuwen opkomen. Voor dat ik bruidsstyliste werd, heb ik in de bruidsmode gewerkt. Hier heb ik een aantal trucs geleerd. Bij mijn aankleedservice hoort het helpen van je corset dichtdoen tot het inzetten van je sluier erbij!

Na je bruidsmake-up en bruidskapsel ga ik met je mee om je vervolgens te helpen met je complete bruidsoutfit. Ik help je met je kousen, kousenband, hoepel, torselet, schoenen, sieraden etc.

Dit hoort gewoon bij mijn extra service! – Geheel gratis

Als jouw bruidsstyliste bied ik je mijn gratis aankleedservice. Ik verzorg naast je bruidsmakeup en bruidskapsel op jullie droom bruiloft ook de finishing touch.

Ook jullie daggasten zijn bij mij welkom of het nu make-up gaat of het stylen van hun kapsel. Ik ben je graag van dienst.

Benieuwd naar welke locaties ik kom?

Als Make-up Artist & Hairstylist verzorg ik je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis. Je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis kan in Barendrecht, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis.

Volg & Like mij:
BEAUTIFUL MORNING icon_Follow_en_US Zwijndrecht Zoetermeer Vlaardingen Spijkenisse Schiedam Rozenburg rotterdam Rockanje Ridderkerk rhoon Poortugaal Papendrecht oud beijerland Oostvoorne Maassluis Krimpen aan den IJssel Hoek van Holland Hendrik Ido Ambacht Hellevoetsluis Heerjansdam Dordrecht Delft Capelle a/d IJssel bruidsmakeup bruidskapsel Brielle Berkel en Rodenrijs arendrecht aankleedservice

Make-up Aziatische bruid

Heb je ervaring met het aanbrengen van make-up op Chinese (Aziatische) bruiden?

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Mijn antwoord is natuurlijk ja, mede omdat ik zelf ook van aziatische afkomst ben. Dus heb ik zeker ervaring met het aanbrengen van make-up op een monolid of semi monolid.

BEAUTIFUL MORNING beauty-photoshoot-300x300 makeup chinese bruid chinese makeup aziatische bruid
Foto Credit: SaraTPhotography

Wat is een monolid?

Aziatische ogen zijn uniek. Het zijn de enige ogen die geen duidelijk bewegend ooglid hebben met een arcadeboog. Aziatische ogen hebben een zogenaamde ‘monolid’. Daarnaast onderscheiden Aziatische ogen zich van andere ogen, doordat ze vaak korte en rechte wimpers hebben in plaats van lange gekrulde.

Omdat het Westerse schoonheidsideaal overheerst, willen Aziatische meisjes en vrouwen graag grotere en rondere ogen.

Met donkere oogschaduw kun je een arcadeboog ‘maken’

Dit doe je door met je vinger of je make-up kwast te voelen aan de bovenkant van je oogbal waar het bot zit. Daar ga je met donkere oogschaduw overheen. Die oogschaduw kun je later vervagen met een kwast.

BEAUTIFUL MORNING thumbnail-1-225x300 makeup chinese bruid chinese makeup aziatische bruid

 

Eyeliner laat je ogen groter lijken

Met zwarte eyeliner kun je donkere lijnen rondom je ogen zetten. De zwarte rand zorgt ervoor dat je ogen meer gedefinieerd worden. Ook kun je door hoe ver je de lijn van je oog af plaatst, bepalen hoeveel groter je ogen lijken. Met huidskleurige of witte kajal kun je de waterlijn van je oog inkleuren waardoor je oogwit ‘verlengd’ wordt. Ook hiermee wek je de illusie van grotere ogen.

BEAUTIFUL MORNING bruidsmakeup-en-bruidskapsel-aziatische-huid-300x200 makeup chinese bruid chinese makeup aziatische bruid

Wil je een dramatischere oogopslag?

Niet alleen Aziatische ogen, maar alle ogen lijken groter na het gebruik van mascara. Doordat je met mascara je wimpers naar buiten krult krijg je een meer ‘open blik’. Echter hebben veel Aziatische vrouwen van nature zeer korte en rechte wimpers die niet goed te krullen zijn. Als zelfs een wimperkruller niet werkt, kun je overwegen nepwimpers te gebruiken.

Wat je ook kunt proberen is wimperlifting. Mijn tip vraag je wimperexpert of ze de behandeling kan toepassen met wimperbotox. Uit eigen ervaring werd mij door de wimperstyliste aangeraden om de wimperlifting te combineren met een wimperbotox behandeling. Dit zou het effect intensiveren.

Ik hoop je hiermee een beetje te kunnen helpen.

Veel plezier met opmaken.

Li

 

Volg & Like mij:
BEAUTIFUL MORNING icon_Follow_en_US makeup chinese bruid chinese makeup aziatische bruid

Bruidsmake-up Den Haag

Op zoek naar een bruidsmake-up Den Haag?

Dan ben je hier aan het juiste adres voor bruidsmakeup Den Haag! Ik ben Li Mulder van Beautiful Morning. Sinds 2002 werk ik als Make-up Artist en Hairstylist. Ik zou het erg leuk vinden als ik je bruidsmake-up en/of bruidskapsel mag verzorgen in de regio Den Haag!

BEAUTIFUL MORNING Bruidsmakeup-300x200 visagist Proefsessie Den Haag makeup den haag Den Haag makeup Bruidsmakeup Den Haag aan huis den haag

 

Bruidsmake-up Den Haag| Proefsessie inplannen

Indien ik nog beschikbaar ben op je grote dag en op jullie trouwdatum dan zetten we dit gelijk vast. Samen gaan we dan kijken wanneer we de proefsessie voor je bruidsmake-up en/of bruidskapsel kunnen inplannen. De proefsessie voor je bruidskapsel plannen we ca 4-6 weken voor je bruiloft. Lastminute (binnen 2 weken) trouwkapsels zijn natuurlijk ook mogelijk. Probeer tijdig de datum van je bruiloft vast te zetten, om teleurstelling te voorkomen!

Ervaringen van klanten

Wellicht ben je benieuwd hoe andere bruiden mijn diensten hebben ervaren. Ik heb inmiddels bij veel dames hun Bruidsmake-up en Bruidskapsel mogen verzorgen. Hieronder kan je lezen wat hun ervaringen zijn:

Benieuwd geworden naar welke locaties ik kom, behalve Den Haag?

Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel zowel in Den Haag maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

Heb je misschien meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste bruidsstyliste? Klik hier voor mijn Bridal E-BOOK vol met tips!

 

Volg & Like mij:
BEAUTIFUL MORNING icon_Follow_en_US visagist Proefsessie Den Haag makeup den haag Den Haag makeup Bruidsmakeup Den Haag aan huis den haag