Bruidskapsel

Proefsessie | Trouwdag

Het bruidskapsel maakt het perfecte plaatje af. Ik heb ruim 13 jaar ervaring als hairstylist en werk ook met haarstukjes en opvullingen om zo het mooiste bruidskapsel te kunnen creëren. Heb je kort haar en wil je voor de speciale dag lange krullende lokken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

 

BEAUTIFUL MORNING  bruidskapselaanhuisrotterdam-1024x683
Yes I do Trouwfotografie

 

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsmake-up wil je graag zien dat het schitterend staat. Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je een paar bruidskapsels laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welk bruidskapsel je mooi vindt. Bekijk ook rustig een paar foto’s van mijn klanten

 

Wat moet ik in huis hebben?

Niets, tenzij je bepaalde (haar) accessoires hebt, zodat je zelf in de spiegel kan kijken of het er mooi bij je bruidskapsel past. Bijvoorbeeld een sluier, curlies, bloemen etc.

 

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Dit gaan wij samen overleggen. Vul het contact formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Ik zal je een aantal datums door geven waarop we de proefsessie kunnen inplannen.

 

Wat gebeurt er op mijn trouwdag?

Ik kom bij jou op de afgsproken tijdstip. Je zal ruim op tijd klaar zijn om te kunnen genieten van jouw bijzonder moment. Mijn service is inclusief het helpen bij het aankleden, zo kan ik je de finishing touch geven. Het is prettig voor je eigen planning om te weten dat ik op de trouwdag met het verzorgen van je bruidskapsel en bruidsmake-up ca. 2.5 -3 uur bezig ben. Lees ook de ervaringen van mijn klanten.