Bruidsmake-up Rotterdam

Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling rsz_ashley_5-1024x683
www.vanluikfotografie.nl

Je bent op de juiste plek belandt voor je bruidsmake-up en bruidskapsel.  Als Make-up artist & Hairstylist verzorg ik je bruidsmake-up.  Ik reis door heel Zuid-Holland om JOU te laten schitteren dus Rotterdam, Den Haag, Delft en omgeving. Woon je in een andere regio, bijvoorbeeld Brabant of Zeeland en wil je mijn diensten als visagiste, stuur mij dan een mail.  

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsjurk ga je niet zomaar willekeurig eentje aanschaffen. Vind jij de jurk, dan pas je het…en het staat je prachtig! Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je verschillende makeup looks laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welke bruidsmakeup je mooi vindt. Bekijk ook rustig een paar foto’s van mijn klanten.

Wat moet ik meenemen?

Niets, tenzij je bepaalde (haar) accessoires hebt, zodat je zelf in de spiegel kan kijken of ze er mooi bij je makeup look passen. Bijvoorbeeld een bindhi, oorbellen, ketting e.d.

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Dit gaan wij samen overleggen. Je kan mij bellen of een mail sturen en ik neem z.s.m. contact met je op. Ik zal je een aantal datums door geven waarop we de proefsessie kunnen inplannen.

Wat gebeurt er op mijn trouwdag?

Ik kom bij jou op het afgsproken tijdstip. Je zal ruim op tijd klaar zijn om te kunnen genieten van jouw bijzondere moment. Mijn service is inclusief het helpen bij het aankleden, zo kan ik je de finishing touch geven. Het is prettig voor je eigen planning om te weten dat ik op de trouwdag ca. 2.5 -3 uur bezig ben met haar en make-up incl. aankleden. Lees ook de ervaringen van mijn klanten.

Kom jij ook naar een andere locatie dan Rotterdam?

Ja hoor, zeker! Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

Een visagiste aan huis in Rotterdam. Heerlijk in je eigen woonkamer een visagiste en haarstyliste aan huis. Als Hairstyliste & Make-up Artist werk ik aan huis of op locatie in Rotterdam en omgeving! Omdat ik zelf vanuit Rhoon werk is Rotterdam eigenlijk een soort thuis wedstrijd  Vaak wordt ik geboekt voor een visagie en haarstyling opdracht in Rotterdam. Naast het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal uit willen zien op die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en kapsel/haar. Daarnaast geef ik make-up workshops aan huis.