Bruidsmakeup

Proefsessie | Trouwdag

Gefeliciteerd Mrs to be…gelukkig ben je op de juiste plek belandt voor je bruidsmakeup en bruidskapsel. Als Make-up artist & Hairstyliste verzorg ik je bruidsmakeup. Ik reis door heel Zuid Holland om JOU te laten schitteren  dus Rotterdam, Den Haag, Delft en omgeving. Woon je in een andere regio, bijvoorbeeld Brabant of Zeeland en wil je mijn diensten als visagiste, stuur mij dan een mail.

BEAUTIFUL MORNING  bruidsmakeupaanhuisrotterdam-1024x683
www.sophieplusrene.de

 

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsjurk ga je niet zomaar willekeurig eentje aanschaffen. Vind jij de jurk, dan pas je het…en het staat je prachtig! Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je verschillende makeup looks laten zien, aan het einde van de proefsesse bepaal je welke bruidsmakeup je mooi vindt. Bekijk ook rustig een paar foto’s van mijn klanten

 

Wat moet ik meenemen?

Niets, tenzij je bepaalde (haar) accessoires hebt, zodat je zelf in de spiegel kan kijken of ze er mooi bij je makeup look passen. Bijvoorbeeld een bindhi, oorbellen, ketting e.d.

 

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Dit gaan wij samen overleggen. Vul het contact formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op. Ik zal je een aantal datums door geven waarop we de proefsessie kunnen inplannen.

 

Wat gebeurt er op mijn trouwdag?

Ik kom bij jou op de afgsproken tijdstip. Je zal ruim op tijd klaar zijn om te kunnen genieten van jouw bijzonder moment. Mijn service is inclusief het helpen bij het aankleden, zo kan ik je de finishing touch geven. Het is prettig voor je eigen planning om te weten dat ik op de trouwdag ca. 2.5 -3 uur bezig ben. Lees ook de ervaringen van mijn klanten.