FAQ’s

 

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Normaliter vindt de proefsessie plaats tussen 4 tot 8 weken voor de bruiloft.

 

Kan de proefsessie in het weekend plaats vinden?

De proefsessies vinden uitsluitend overdag plaats van maandag t/m donderdag.

 

Met welke producten werk je?

Ik werk met diverse cosmetica merken van high-end tot high-street producten. De foundations zijn van MAC Cosmetics.

 

Komt Beautiful Morning voor de proefsessie ook aan huis?

Beautiful Morning komt zowel voor de proefsessie als voor de bruiloft aan huis of op de gewenste locatie. Mijn werk regio is voornamelijk Zuid Holland. Overige regio’s zijn in overleg. Indien bij de klant betaald parkeren is, komen de parkeerkosten voor rekening van de klant.

 

Wanneer ontvang ik de factuur?

Je ontvangt de factuur ca. 14 dagen voor de afspraak. Deze wordt digitaal verstuurd. Het factuurbedrag dient binnen 14 dagen voldaan te zijn. De klant die niet tijdig betaalt, is van rechtswege in verzuim, zonder dat een nadere ingebrekestelling is vereist. Beautiful Morning is in dat geval gerechtigd de overeenkomst te ontbinden dan wel volledige nakoming te vorderen. In geval van een lastminute boeking, dient de factuur per direct voldaan te worden. De diensten van Beautiful Morning vinden alleen plaats bij vooruit betaling.

 

Wat gebeurt er in geval van overmacht?

In geval van overmacht waaronder ziekte kan Beautiful Morning te allen tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Beautiful Morning de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaar kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Beautiful Morning niet tot schadevergoeding aanspreken.