GEFELICITEERD MR & MRS TO BE…

Wat gaaf dat jullie gaan trouwen! Nu begint de planning van A tot Z, maar laten we beginen met de verzorging van je bruidsmakeup en/of bruidskapsel. 

BEAUTIFUL MORNING  Bruidsmakeup-Bruidskapsel-Beautiful-Morning-3

Je bruidsmakeup en/of bruidskapsel wordt bij je thuis verzorgd. Ik kom zowel aan huis als ook op locatie (hotel, ouderlijk huis e.d.) om je om te laten toveren tot een stralende bruid. Mijn werkregio is heel Zuid Holland, zoals Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Den Haag, Leiden, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Ouddorp. Op aanvraag kom ik ook graag naar andere locaties bijvoorbeeld Amsterdam, Breda of Utrecht. 

Ik verheug mij om kennis te maken met jou – Mr & Mrs to Be! Geef mij gerust een belletje of stuur mij een What’s App bericht op: 06 11 226 246 of via mail.

 

 

Bruidsmake-up

Op je grote dag wil je er natuurlijk extra mooi uitzien. Een schitterende look, dat helemaal past bij jou en je gezicht. Graag wil ik je op deze speciale dag helpen met je bruidsmake-up om de beste versie van jezelf te zijn.

Bruidskapsel

Ook je bruidskapsel zal prachtig bij het geheel zijn. Wil je losse krullen, alles opgestoken of half opgestoken, alles is mogelijk tijdens de proefsessie. Ik ben je graag van dienst met je bruidskapsel Rotterdam en omgeving.

Make-up Workshops

Iedereen kan de workshops volgen: jong of fabulous 40+, alle huidkleurtypes, beginner of gevorderd. Er zit altijd een make-up workshop voor jou bij.

Photoshoot

Heb je zelf een photoshoot of organiseer je er een? Professionele make-up en kapsel leveren sprekende foto’s.

Make-up & Kapsel speciale gelegenheid

Wil je er extra mooi uitzien op een feest of event? Laat die mooie look maar aan mij over.

Bruidsmake-up Rotterdam? Als Hairstyliste & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis. Beautiful Morning is gespecialiseerd in bruiloften. Ik kom dan ook bij je aan huis of op locatie. Ga je trouwen in Rotterdam of daarbuiten? Dan ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidsmake-up en Bruidskapsel en natuurlijk ook voor de make-up en kapsel van jullie dag (bruiloft) gasten. Zowel binnen Rotterdam maar ook buiten Rotterdam ben ik je uiteraard graag van dienst! Een visagiste aan huis in Rotterdam. Heerlijk in je eigen woonkamer een visagiste en haarstyliste aan huis. Als Hairstyliste & Make-up Artistwerk ik aan huis of op locatie in Rotterdam en omgeving! Omdat ik zelf vanuit Rhoon werk is Rotterdam eigenlijk een soort thuis wedstrijd  Vaak wordt ik geboekt voor een visagie en haarstyling opdracht in Rotterdam. Naast het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal uit willen zien op die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en kapsel/haar. Daarnaast geef ik make-up workshops aan huis.