Makeup & Hairstyling

Tegenwoordig is make-up en haarstyling net zo belangrijk geworden als bruidsmake-up. Je wil voor een bijzonder event dat je make-up en/of kapsel er ook op en top uit ziet.

Als Make-up artist & Hairstylist kom ik graag aan huis of op de gewenste locatie. Of het nu in Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Spijkenisse of zelfs Barendrecht is, ik verheug mij om je op te kunnen maken.

 

Misschien heb je een fotoshoot kado gekregen en is de styling al geregeld, maar nog geen make-up. Mocht je wel al de visagie hebben geregeld, kan je mij ook inzetten voor de hairstyling. Een passende kapsel is natuurlijk ook van belang bij een fotoshoot.

Afhankelijk van je complete look voor jouw bijzondere dag (Bedrijfsevenement, Doopfeest, Verjaardag etc.) zal ik de make-up en/of hairstyling hierop aanpassen.

Hier lees je een paar recencies van mijn klanten:

“Ik heb mijn make-up en haar al een paar keer laten doen door Li. Ben zeer tevreden over haar manier van werken. Make up was subtiel en natuurlijk aangebracht. Li neemt der tijd en werkt netjes. Haar opsteken wordt ook zorgvuldig gedaan. Ze geeft ook advies wat voor kapsels het best zouden staan en houdt dan ook rekening met het geen wat ik dan aantrek. Li heeft oog voor details. Dat zijn de kleine dingen die zorgen dat het totale plaatje dan ook klopt. Mijn haar en make-up laat ik dan ook niet meer door een ander doen.” – Belinda

“Op mijn 18e heb ik kennis mogen maken met Li’s geweldige make up skills en hairdo’s. Of het nu naturel is of all out met glitters, waterverf en een tandenborstel , noem maar op en Li maakt er een kunstwerk van. Zij is echt de shiznit en 15 jaar later is zij nog steeds mijn favo make up artist want zij is écht een artiest!” – Rebecca