Over mij

Een stukje over mij – Wie is Beautiful Morning?

 

Dat ben natuurlijk IK, het is namelijk de vertaling van mijn naam Li Dawn.

Heel vaak verzorg ik de bruidsmake-up en het bruidskapsel al vroeg in de ochtend. Daarom vind ik mijn naam ook heel toepasselijk voor mijn bedrijf.

Al van jongs af aan wilde ik Make-up artist worden. Ik was toen al geïnteresseerd in Make-up en Hairstyling. Stiekem oefende ik met alle cosmetica van mijn moeder ( daar was ze minder blij mee ;-p ). In de loop der jaren waren de bereidwillige proefkonijnen mijn nichtjes, nieuwsgierige vriendinnetjes, leuke kennissen en uiteindelijk ook mijn lieve schoonmoeder.

In de zomer van 2000 werkte ik een aantal maanden op Mallorca als Entertainer, waar ik ’s avonds ook mijn Make-up skills kon laten zien. Aan het einde van het seizoen ben ik naar Nederland verhuisd voor de liefde. Hier hoorde ik van het befaamde “House of Orange”. Ik moest en zou hier alles gaan leren! Vrij snel daarna heb ik Hairstyling cursussen gevolgd, waaronder ook bij het wel bekende B-Academy. Na de opleidingen wilde ik graag aan de slag bij MAC Cosmetics. Hier heb ik dan ook met veel plezier gewerkt. 

Van 2002 – 2007 heb ik diverse opdrachten aangenomen, waarbij mijn diensten als Make-up artist en Hairstylist gevraagd werden. Ik heb mee gedaan aan music video clips, korte nederlandse film producties, tijdschriften etc.

Later in 2009 was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Bruidstyling zoals het verzorgen van bruidsmake-up en bruidskapsel was voor mij een vak apart. Tenslotte heeft de bruid soms hele specifieke wensen en het is aan mij om deze bij haar toe te passen. Natuurlijk geef ik ook persoonlijk advies wat er eventueel beter bij je zou staan. Ik tover mijn klanten nu om tot schitterende en stralende bruiden. Soms gebeurt de Make-up en/of Hairstyling aan huis of op locatie, bijvoorbeeld bij een hotel of kasteel.

Inmiddels ben ik 16 jaar in het vak, waarvan bijna 10 jaar in de bruidsstyling. 

’s Ochtends als de wekker gaat en ik mij klaar moet maken voor werk denk ik: JA, dit is wat mij gelukkig maakt.

Jou wil ik dus ook gelukkig maken!

Tot make-up’s,

Li