Portfolio

In mijn portfolio zie je aantal foto’s waarbij ik de Make-up en/of Hairstyling heb verzorgd. Ook zijn er voorbeelden van bruiden waar ik het bruidskapsel en/of de bruidsmake-up heb mogen doen. Verder is de portfolio voorzien van fotoshoots. Je ziet dus een mix van Real Weddings, Speciale Gelegenheden en Fotoshoots. Wil je nog meer van mijn werk zien dan verwijs ik je graag naar mijn Facebook of Instagram. Misschien vind je het ook leuk om enkele video fragmenten te bekijken op mijn Youtube 

Mocht je nog vragen hebben over specifieke looks, dan hoor ik je graag! Klik hier om contact op te nemen.


 

 

Foto´s en Video’s kunnen door Beautiful Morning gebruikt worden als reclamemateriaal op de website, social media, advertenties en overige marketing- en promotiedoeleinden. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt verzoek ik je vriendelijk dit tijdens de proefsessie bij mij aan te geven of via email zodat ik rekening kan houden met jullie privacy wensen.

Een visagiste aan huis in Rotterdam. Heerlijk in je eigen woonkamer een visagiste en haarstyliste aan huis. Als Hairstyliste & Make-up Artist werk ik aan huis of op locatie in Rotterdam en omgeving! Omdat ik zelf vanuit Rhoon werk is Rotterdam eigenlijk een soort thuis wedstrijd  Vaak wordt ik geboekt voor een visagie en haarstyling opdracht in Rotterdam. Naast het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal uit willen zien op die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en kapsel/haar. Daarnaast geef ik make-up workshops aan huis.