Tarieven

Je kan mij o.a. boeken als Make-up Artist & Hairstylist voor je bruiloft (bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis). Ook voor andere gelegenheden zoals make-up en hairstyling aan huis of voor fotoshoots.

Voor alle diensten kom ik bij jou aan huis of op je gewenste locatie. Voor opdrachten binnen Zuid Holland worden geen reiskosten berekend, wel voor overige regio’s.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact  met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!

 

Bruidsmake-up


€190

Incl. proefsessie (ca.1,5 - 2 uur)

 

Bruidsmake-up op de dag zelf

 

Incl. wimpers op de trouwdag

 

geen reiskosten

 

klein cadeautje

Bruidsmake-up & Bruidskapsel


€ 349

Incl. makeup & kapsel proefsessie (+/-3uur)

 

Incl. Bruidsmake-up &

Bruidskapsel op de dag zelf

 

Incl. wimpers & kapsel opvulling

op de dag zelf

 

incl. aankleedservice

 

geen reiskosten

 

2 kleine cadeautjes

Bruidskapsel


€ 190

Incl. proefsessie (ca. 2 - 2,5 uur)

 

Bruidskapsel op de dag zelf

 

Incl. opvulling op de trouwdag

 

geen reiskosten

 

klein cadeautje

Aanvullende boekingen zijn alleen mogelijk i.c.m. Bruidsmakeup en/of BruidskapselLosse proefsessie bruidsmake-up of bruidskapsel

€ 120


Makeup daggast €40

Make-up & Kapsel bruidsmeisje t/m 12 jaar gratis

Kapsel daggast €40

Touch up vanaf €75 (vraag naar de mogelijkheden)

Toeslag vroege start (voor 6.00uur) €35

Kapsel opvulmateriaal (gast) vanaf €10

De bruidsarrangementen diensten zijn excl. parkeerkosten


 

Make-up & Hairstyling

Makeup (aan huis of op locatie) €70

Kapsel (aan huis of op locatie) €70

Make-up & Kapsel (aan huis of op locatie) €120

Kapsel opvulmateriaal vanaf €10

De prijzen voor Make-up en/of Hairstyling zijn excl. parkeerkosten

Make-up Worskhops


Make-up Workshop 

€ 49,00 p.p.


Individueel Make-up advies € 99,00

Voor meer informatie, klik hier

De prijzen voor de workshops zijn excl. parkeerkosten


 

 

Foto´s en Video’s kunnen door Beautiful Morning gebruikt worden als reclamemateriaal op de website, social media, advertenties en overige marketing- en promotiedoeleinden. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt verzoek ik je vriendelijk dit tijdens de proefsessie bij mij aan te geven of via email zodat ik rekening kan houden met jullie privacy wensen.

 

Bruidsmake-up Rotterdam? Als Hairstyliste & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis. Beautiful Morning is gespecialiseerd in bruiloften. Ik kom dan ook bij je aan huis of op locatie. Ga je trouwen in Rotterdam of daarbuiten? Dan ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidsmake-up en Bruidskapsel en natuurlijk ook voor de make-up en kapsel van jullie dag (bruiloft) gasten. Zowel binnen Rotterdam maar ook buiten Rotterdam ben ik je uiteraard graag van dienst! Een visagiste aan huis in Rotterdam. Heerlijk in je eigen woonkamer een visagiste en haarstyliste aan huis. Als Hairstyliste & Make-up Artistwerk ik aan huis of op locatie in Rotterdam en omgeving! Omdat ik zelf vanuit Rhoon werk is Rotterdam eigenlijk een soort thuis wedstrijd  Vaak wordt ik geboekt voor een visagie en haarstyling opdracht in Rotterdam. Naast het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal uit willen zien op die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en kapsel/haar. Daarnaast geef ik make-up workshops aan huis. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis.