Rode lippen Kerst en New Year

3 feestelijke makeup looks

Ho Ho Ho

Met Kerst en New Year’s Eve voor de deur wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Daarom heb ik voor jou 3 feestelijke make-up looks samengesteld die makkelijk na te maken zijn en er nog hartstikke knap uitzien ook!

Rode lippen

Red lips kunnen altijd. Het staat chique, geeft een extra va va voom effect aan je look en je creëert er de perfecte kissable lips voor NYE mee! Als je je ogen opmaakt, zorg er dan wel voor dat je niet té veel op doet. Een winged eyeliner staat mooi bij rode lippen, maar te zware smokey eyes zijn bij deze look ietwat heftig.

Rode lippen Kerst en New Year
Bron: Pinterest

 

Shine, Shine, Shine

Glitters en metallic kleuren horen er natuurlijk bij! Zet deze lekker dik aan, maar hou je lippen het beste rustig. Denk hier bijvoorbeeld aan  een mooie nude lipstick.

3 feestelijke makeup looks Shine metallic makeup
Bron: Pinterest

Bold Bordeaux

De coole donkere klassieker! Bordeaux staat supergoed bij blondines en brunettes. Voor je ogen gebruik je een bruine/gouden oogschaduw. Een eyeliner is geen must, maar kan je look hierdoor nog meer intensiveren. Let er wel voor dat de lipstick goed donker is en nijgt naar paars-rood.

3 feestelijke makeup looks bold bordeaux coole klassieke makeup
Bron: Pinterest