4D Mascara

Je kan nooit genoeg mascara’s testen

Geen idee hoe ze het doen?! Een paar keer per jaar komt er wel weer een nieuwe mascara uit. En niet gewoon ‘een mascara’. Met de L’Oréal Paris False Lash Architect 4 Dimensions Black Mascara krijgen je wimpers zo veel volume, dat ze net kunstwimpers lijken. De mascara geeft je wimpers volume, lengte, textuur en krul voor een intense, sprekende blik.

Zowel de formule als het borsteltje zijn zo samengesteld en ontworpen dat ze zorgen voor de 4 belangrijkste voorwaarden waar een fijne mascara aan moet voldoen nl. VolumeLengteSeparatie en Krul.

mascara4d

Lang, langer, langst

De Lash Architect 4D mascara gaat weer een stapje verder dan de reeds bekende formule en zorgt nu voor betere hechting, een intensere kleur, een langhoudende krul in de wimpers en separeert de wimpers nog beter. Aan de 4D Lash Architect mascara van L’Oréal Paris zijn nylon vezeltjes toegevoegd die de wimpers extra lang maken, zonder dat ze aan elkaar plakken. Lash Architect 4D Mascara verkrijgbaar bij Douglas €17.29

De verpakking

De glanzende,  zilveren verpakking met assymetrische vorm ziet er modern uit, het borsteltje is wel heel bijzonder om te zien, zeker omdat die van breed toeloopt naar heel smal aan het uiteinde. Eigenlijk wel heel prettig omdat je de punt natuurlijk juist gebruikt bij de kortere wimperhaartjes, daar is goed over nagedacht!

Normale Mascara of  Waterproof

Het verwijderen van de mascara gaat makkelijk met een normale eyemake-up remover, de fijne vezeltjes laten zich ook goed verwijderen. Ik heb echter liever de waterproof versie.