5 Parfum trucs

Haal het beste uit je parfum!

5 Parfum trucs waardoor je langer heerlijk blijft ruiken

Je wil dus dat de geur lekker lang te ruiken is op je lichaam. Daar zijn wat trucjes voor. 

 

Tip #1

Mijn eerste parfum truc is vooraf eerst insmeren. Op vettige huid blijft de geur langer zitten dan op de droge huid. Om het nog intenser te maken smeer je jezelf in met een geparfumeerde bodylotion van hetzelfde parfum, bijvoorbeeld met Lancôme Trésor Bodycreme van Douglas. Daarna spuit je de Eau de Parfum Lancôme Trésor Lumineuse.

Tip #2

Ontdek je plekje! Spray de parfum op de plekjes van je lichaam waar de huid wat warmer is. Je wil natuurlijk niet als een parfumeriezaak ruiken, dus niet overdrijven. Een ezelsoortje: Spuit het waar je gezoend wilt worden ;-p

Bijvoorbeeld op de binnenkant polsen, achter je oor, op de enkels, op je decolleté, binnenkant van de ellebogen, in de nek en in de knieholten.

 

5 Parfum trucs waardoor je langer heerlijk blijft ruiken

Ook voor je grote dag zijn deze 5 parfum trucs heel handig! Naast bruidsmake-up en hairstyling maakt de juiste hoeveelheid parfum het plaatje af!

 

 

Tip #3

Wrijf je polsen niet tegen elkaar aan, nadat je je parfum hebt opgespoten! Als je ze wel wrijft dan vervliegt de geur eerder en heb je korter plezier van je dure parfum.

Tip #4

Heerlijke geurend haar! Mmmhh, persoonlijk mijn favoriet. Ik zou niet adviseren om het direct op je haar te spuiten omdat alcohol je haar natuurlijk uitdroogt. Dus hoe komt jouw lievelingsgeurtje in je haar terecht? Simpel…Spuit het op je borstel, wapper er mee een beetje zodat de alcohol vervliegt en haal daarna de borstel door je haar. Tegenwoordig zijn er ook speciale haarparfums die je haar niet beschadigen, zoals van Chanel Le Parfum Cheveux

Tip #5

Je parfum blijft langer houdbaar als je het in de koelkast bewaart. Warmte laat de geur eerder bederven en daarom is een warme badkamer geen goede plek. Bewaar op een droog koel plekje uit het zonlicht. Mocht het toch nog bederven, dan is het hoogste tijd om te gaan shoppen voor een nieuw geurtje :-)))