Basis 101 Egale huid

 basis 101 egale huid beautiful morning

 

Wie wil dit nou niet?

Ik wel, namelijk egale huid na het aanbrengen van de foundation!

Wij vrouwen hebben er soms last van dat ons huidje niet altijd mee wil werken. Je hebt goede dagen waarop de foundation mooi smelt en er zijn ook genoeg dagen waarbij het er af en toe op lijkt dat je aan het schilferen bent – ieuw! ;-p 

Stel je nou voor dat dit op je bruiloft gebeurt met je bruidsmake-up? Wat denk je van een avondje uit met je liefste en/of  vriendinnen en je make-up ziet er vlekkerig uit? Nou écht niet!

Kennen we vrijwel allemaal hoor. The world doesn’t end here… Maar hoera hoera er is een oplossing voor! 

Mijn super simpele tip is: Hydrateer je huid.

Crèmes/Serums zorgen ervoor dat de huid lekker soepel blijft. Een goede gezichtscrème voorkomt een droge en vochtarme huid. 

Als je namelijk op de blote huid vloeibare make-up aan zou brengen, dan zal je zien dat de huid je foundation als een spons opzuigt! Onnodig product verspilling. Tenslotte dient de foundation je oneffenheden te egaliseren en niet te hydrateren zoals een verzorgingsrème. Neem bijvoorbeeld deze serum van Estée Lauder: Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher herstelt de oneffen huidtextuur en een schilferige, ruwe huid. Hij zorgt voor een algemeen egale teint. Perfect dus!

Voor de kleine portemonnee

Een budgetvriendlijke crème, die ook nog eens de (gevoelige) huid intensief hydrateert is van Nivea.

Deze bevat ter extra bescherming SPF 15 tegen zonstraling en vroegtijdige huidveroudering. Katjing 2 in 1!

Welk product je ook kiest of reeds gebruikt, smeer het met de hand gewoon op je gezicht en vergeet niet je hals ook mee te nemen

voordat je foundation, BB cream of CC cream aanbrengt.

Have a lovely day!

XOXO,

Beautiful Morning