Beach waves

De moderne permanent: Beach waves zonder moeite?

Permanente Beach Waves

Ik zie je gezicht al, maar je moet nu niet denken aan die ouderwetse krullen die je moeder vroeger had. Deze keer is het “poedelkapsel” veel moderner. Geen ontplofte afro meer. Deze krullen zijn juist geschikt voor elke dag en wij willen er meteen een afspraak bij de kapper voor maken! Beach waves zijn één van de haartrends van dit seizoen.

Permanente beach waves

Vroeger in de jaren ’80 had de permanent véél volume en waren het bijna kleine pijpenkrulletjes. Anno 2018 is dat niet echt meer wat we bedoelen met permanent. Deze slag krullen doen je meer denken aan mooie beach waves, maar dan dus permanent gezet. Je kan er nu elke dag uitzien alsof je naar de zee bent geweest. Heerlijk toch?! Is je haar stijl hebt en wil je eens iets anders, dan is dit de manier om zonder hitte mooie krullen te krijgen.

Permanente Beach Waves

 

Op verschillende manieren

Tegenwoordig hoef je de permanente krullen niet per se vanaf de wortel te laten zetten. Je kan ze ook zetten vanaf de helft van de lengte van je haar. De krul zal er niet uitzien alsof het met een krultang is gekruld, maar juist veel natuurlijker. Klinkt dat leuk! Ga voor je permanente Beach Waves langs bij een professionele kapper. De permanent wordt het makkelijkst gezet op natuurlijk haar.

Als je je haar gebleekt en/of geverfd hebt, is het een slim idee om eerst je natuurlijke haarkleur terug te krijgen. Wil je toch graag de permanente beach waves hoewel je highlights of geverfd haar hebt? Dan kan je een minder heftige permanent kiezen met andere chemicaliën. Let wel: de krullen zullen minder lang blijven zitten, maar het is wel een meer geschikte behandeling voor je geverfde haar.

 

Beach waves permanent