Beauty Adventskalenders 2017

De leukste beauty Adventskalenders van 2017

Je kan maar beter op tijd zijn 🙂 It’s time to make a wish…Ik wens een beauty adventskalender!

Nog “maar” 59 dagen te gaan…en dan is het kerstavond. Speciaal voor jullie beauty liefhebbers heb ik namelijk de leukste, mooiste en fijnste beauty adventskalenders op een rijtje gezet! Voor elk budget een adventskalender vol met make-up & body producten.

 

Kick off Beauty Adventskalenders 2017 #1: De Charlotte Tilbury Naughty & Nice Magic Box Beauty Adventskalenders 2017

Niet helemaal een echte adventskalender, omdat er “slechts” 12 cadeautjes in zitten. Maar WOW wat voor cadeautjes! Te koop bij de Bijenkorf EUR 195,00

 

NYX Professional Make Up Kiss & Tell Advent Calendar

Beauty Adventskalenders 2017

24 dagen kissable lips. Dat krijg je met de NYX Professional Make Up Kiss & Tell Advent Calendar. Deze kalender bevat 24 lip producten. Van matte lipsticks tot creamy lip gloss. Te bestellen via Asos.com €67.57

 

 

 

Rituals brengt twee beauty Adventskalenders uitBeauty Adventskalenders 2017

 

The Ritual of Adventskalender Exclusive is de goedkopere editie. Deze bevat fijne mini’s van hun meest favoriete producten.

Prijs € 59,-

 

Essence Adventskalender 2017 Beauty Adventskalenders 2017

 

De Essence Adventskalender voor 2017 is een van de goedkoopste. Maar daarom niet minder leuk. De limited advent kalender van essence is verkrijgbaar tot en met november 2017. Hij bevat exclusieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de kalender. Maar ze zijn óók limited design – uiteraard in origineel formaat. Met producten voor de ogen, lippen, gezicht en nagels! Het sfeervolle ontwerp van de uitvouwbare kalender past helemaal bij kerstdecoraties in huis. Prijs € 24,99.

 

Deze kalender is van The Body Shop Beauty Adventskalenders 2017

Deze kalender bevat in totaal 25 vakjes met een leuke inhoud. Ieder jaar vind ik The Body Shop adventskalenders erg leuk. Prijs €55,00.

 

 

>> Psst…voor de feestdagen heb ik straks ook een leuke aanbieding voor Make-up & Hairstyling 😉