Bohemian bruid

Boho stijl hot bij bruiden

Bohemian bruidEen bohemian bruid heeft uiteraard een trouwjurk nodig. Deze zijn vaak licht en comfortabel. Het áller-belangrijkste aan een bohemian bridal look is dat je jezelf bent. Bij La Nova Bruidsmode vind je jouw bohostijl bruidsjurk die een bohemian bridal look compleet maken.

 

De natuurlijke Bohemian Bruid 

 

Er is echt niets meer romantisch en mooier dan een bohemian bruid. Boho beauty draait om een natuurlijke, losse stijl. Denk aan nonchalant, natuurlijk golvend haar, subtiele make-up en verrassende accenten. Het bruidskapsel mag natuurlijk en lekker losjes gedragen worden; vrij warrige golven, losse vlechten, vissenstaart vlechten en gevlochten haar met losse bloemen. Een bloemenkrans maakt het plaatje helemaal compleet maken!

Bloemen in je haar

Laat de traditionele sluier maar voor wat het is en ga voor bloemen in het haar voor de ultieme bohemian bruid look!

 

 

bohemian bruidBohemian bruidsmake-up

Bij een boho look gaat het om less is more. Een hele natuurlijke bruidsmake-up of een look die de illusie wekt van een natuurlijke look. Ga rondkijken wat de Bruidsmake-up trends zijn, want ook de perfecte au-naturel look kost enige moeite! Aardse tinten, gebronsde huid en wat lichte highlighter zijn de basis ingrediënten die ervoor zorgen dat jij op jouw grote dag straalt als een echte boho babe!