bridal hair Rotterdam bridal makeup rotterdam makeup artist on location hairstylist at home wedding specialist

Bruid survival kit

SURVIVAL KIT VOOR DE BRUID 

Je bruid survival kit is jouw redder in nood! Natuurlijk ga je ervan uit dat alles soepel gaat verlopen. Bij een bijzondere dag zoals je bruiloft kunnen er toch soms kleine situaties ontstaan waardoor het handig is om beter voorbereid te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een licht zakkende strapless jurk of een glimmend gezicht die even afgepoedert moet worden. 

Alvin Mahmudov bruid survival kit

De meest simpele en toch essentiële items voor in je bruid survial kit zijn:

bruid survival kit blotting paper glim verwijderen www.beautifulmorning.nl/blog

1. Neem een klein make-uptasje mee, waarin alle benodigdheden zitten. Denk hier bij aan lipgloss, wattenstaafje, blush etc. Daarnaast is mijn tip een oil control paper / blotting papier. Deze flinterdunne velletjes papier absorberen overtollige glim van je gezicht. Tenslotte willen we geen glimmend voorhoofd op alle trouwfoto’s. 

2. Haarproducten zijn ook een must in je tasje. Koop gewoon een kleine reisversie, bijvoorbeeld een travelformaat haarlak en wat schuifspelden. Let er wel op dat de schuifspelden bij je haarkleur passen. Vaak wordt er veel energie in je bruidskapsel gestoken, dan zijn deze haarproducten ook handig om bij je te hebben.  

bruid survival kit gelkussen voor zere voeten www.beautifulmorning.nl

3. Au, je voeten! Geweldige schoenen die soms gemaakt zijn om er alleen maar in te zitten. Dus pak er een paar pleisters mee in je survival kit. Zere voeten kunnen je heel dankbaar zijn met gelkussentjes in je schoen of blarenpleisters.

4. Onmisbaar op deze dag zijn tissues, waarschijnlijk héél veel tissues. Red je bruidsmake-up op tijd en dep er maar op los. Vang alle rollende tranen van je gezicht. Heerlijk zo’n emotionele dag waar het gewoon mag! 

5. De nagelvijl kan het ergste voorkomen – een ladder in je panty! Een extra set panty’s kan natuurlijk ook 🙂

6. Deodorant en parfum voor het opfrissen tussendoor kan nooit kwaad. Kies je lekkerste geur…tip: spuit parfum in je haar. De geur blijft daar langer zitten.

bruid survival kit hou je bruidsjurk op zn plek met fashion tape www.beautifulmorning.nl

7. Fashion tape houdt de boel op zijn plek. Wat is erger dan een zakkend strapless bruidsjurk? OMG…fashion tape to the rescue.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]