Bruid uit Rhoon

Daar gaat ze, de bruid uit Rhoon!

Het kiezen van de juiste fotograaf is niet altijd makkelijk voor de bruid. Esther & Peter kozen voor Christiaan de Groot. Een trouwfotograaf, die meerdere internationale prijzen won met zijn bruidsfotografie

 

In het AD

Bruid uit Rhoon haalt haar aanstaande op in een sportwagen
Fotograaf: Christiaan de Groot

 

De bruidstyling

Op zaterdag 17 Juni 2017 werd ik met een warme,leuke en lieve glimlach ontvangen door de moeder van de bruid in Oud Beijerland. Al bij aankomst zag ik de flitsende Audi R8 en dacht WOW wat gaaf! Eenmaal binnen was de sfeer lekker ontspannend en werd mij een drankje aangeboden. Op de grote tafel in de woonkeuken heb ik al mijn make-up en haar spullen uitgestald. Ik was er klaar voor en Esther ook.

Als Make-up Artist & Hairstylist kijk ik van te voren wat handig is om eerst te doen. Ik heb niet echt een vaste volgorde omdat het afhankelijk is van het bruidskapsel wat de bruid tijdens de proefsessie heeft gekozen. Dit geldt ook voor de bruidsmake-up. Op deze dag koos ik ervoor om het kapsel volledig te stylen.

 

 

 

moeder van de bruid

Na het bruidskapsel ben ik verder gegaan met haar lieve moeder. Op zo een speciale dag als je bruiloft wil mama natuurlijk ook mooi zijn. Vol trots dat zij haar dochter dadelijk ziet trouwen. Ik vind het altijd leuk om de moeder van de bruid een mooie make-up te geven, tenslotte wil zij ook mee gaan in de wedding vibes. Voor haar daggast heb ik even de hairstyling getweaked met een zijvlecht.

 

 

 

 

 

 

bruidsmakeup en bruidskapsel beautiful morning bruid uit rhoon

Om 11.50 uur was het dan zover. Mrs to be was klaar! Met haar prachtige bruidsjurk een plaatje van een bruid. Het kapsel onder de lak,  haar bruidsmake-up compleet met de extra’s zoals wimperstukjes voor de sexy oogopslag. Esther was klaar om in haar Audi R8 “soepel” in te stappen om vervolgens de knoppen van de ramen te bedekken met haar wolk van een jurk *LOL

En daar ging ze…………………Vroooeeem Vroem!