Bruidskapsel Bergen op Zoom

DE ALLERMOOISTE VERSIE VAN JEZELF!

JULLIE GAAN TROUWEN!!

Beautiful Morning is de specialist op het gebied van bruidskapsels en bruidsvisagie Bergen op Zoom voor de bruid van nu. Ik ben al ruim 16 jaar in het beauty vak waarvan 10 jaar werkzaam als professional bruidsstyliste waardoor het mogelijk is om op jouw grote dag ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi te maken. Met veel liefde en passie vertaal ik jouw wensen naar de unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Ik zorg ervoor dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt! Wil jij stralen als de allermooiste versie van jezelf, dan kan ik jou en je familie een onvergetelijke dag bezorgen.

Bruidskapsel Bergen op Zoom

We gaan samen op zoek naar jouw unieke en persoonlijke bruidskapsel. Ik geef je vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan. Kies je voor Beautiful Morning dan kan je zorgeloos genieten op de mooiste dag van je leven! Dolgraag vertaal ik mijn liefde en passie om de mooiste bruidskapsels te maken. Of je het losjes opgestoken wilt, in een trendy hoge knot of een bos volle vallende krullen, ik zal het voor je maken.

Ben je benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact met mij op.

Bruidsvisagie Bergen op Zoom

Naast het bruidskapsel, mag een bijpassende bruidsmake-up natuurlijk niet ontbreken. Ben je op zoek naar een stralende bruidsmakeup look? Ik zorg ervoor dat je jezelf blijft maar dan wel op de allermooiste manier!

Bruidskapsel Bergen op zoom Beautiful Morning

Werkwijze – Proefsessie

  • 4-12 weken voor de bruiloft
  • Elkaar beter leren kennen
  • Jouw wensen staan voorop
  • Persoonlijk advies
  • Nieuwste trends
  • Ook mogelijk voor bruidsgasten
  • Voor inspiratie, kijk op mijn Instagram of Pinterest pagina

Bruidsmake-up Bergen op Zoom? Als Hairstyliste & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis. Beautiful Morning is gespecialiseerd in bruiloften. Ik kom dan ook bij je aan huis of op locatie. Ga je trouwen in Bergen op Zoom of daarbuiten? Zowel binnen Bergen op Zoom maar ook buiten Roosendaal ben ik je uiteraard graag van dienst! Een visagiste aan huis in Bergen op Zoom. Heerlijk in je eigen woonkamer een visagiste en haarstyliste aan huis. Als Hairstyliste & Make-up Artist werk ik aan huis of op locatie in Bergen op Zoom en omgeving! Vaak wordt ik geboekt voor een visagie en haarstyling opdracht in Bergen op Zoom. Naast het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal uit willen zien op die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en kapsel/haar. Daarnaast geef ik make-up workshops aan huis.  Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel in Alphen aan de Rijn, Leidseveen, Wassenaar, Leiden, Leidschendam, Bodegraven, Bergen op Zoom, Roosendaal, Raamsdonksveer, Numansdorp, Zuid Beijerland, Mijnsheerenland, Willemstad, Steenbergen, Tholen, Zierikzee, Middelharnis, Oude Tonge, Waddinxveen, Den Hoorn, Schipluiden, De Lier, Voorschoten