Bruidskapsel Dordrecht

Het mooiste bruidskapsel op uw trouwdag Dordrecht

Trouw jij in Dordrecht? Op jullie bruiloft wil je op je mooist voor de dag komen. Iedere vrouw is anders, en daarom is er ook voor iedere bruid een mooi en passend bruidskapsel te creëren. Het perfecte bruidskapsel is afhankelijk van onder andere je jurk, de sluier, de haaraccessoires, de haarlengte en de haarstructuur. Wanneer jij je favoriete bruidskapsels aan mij laat weten, bijvoorbeeld in de vorm van een foto of plaatje, dan kan ik op basis daarvan een paar suggesties doen.

Hoe kies je het juiste bruidskapsel?

Het bruidskapsel is een belangrijk onderdeel van de bruidslook. Het haar dient natuurlijk de hele dag mooi in model te blijven zitten en daarnaast is het ook belangrijk dat het mooi past bij jou als persoon en wat je draagt. Ik kan je hierbij helpen en adviseren.

De laatste trends

Op het gebied van kapsels zijn er verschillende trends te ontdekken. Wanneer je met een trendy kapsel op jullie trouwdag wil schitteren, dan kan je altijd mij vragen om advies. Ik vertel je graag wat de huidige trends zijn en hoe deze het beste gecombineerd kunnen worden met jouw persoonlijke wensen. Het resultaat is een trendy kapsel waarmee jij je op je mooist zult voelen.

 

Voeg accessoires toe

Naar alle waarschijnlijkheid draag je de nodige accessoires op jullie trouwdag. Een mooie ketting, glinsterende oorbellen of misschien een sluier? Jouw bruidskapsel wordt gemaakt zodat het perfecte gecombineerd kan worden met deze haaraccessoires. Ik verwerk graag een mooie bloem, glinsterende speldjes of curlies in je haar voor een unieke touch.

Heb je interesse in een mooi en passend bruidskapsel dat volledig is afgestemd op jouw wensen? Zoek je een bruidsstyliste in Dordrecht die goed naar je ideeën en wensen luistert en die op de hoogte is van de laatste trends? Neem contact op met mij!