Bruidskapsel Rotterdam

Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling hairstylist-Li-Mulder
Foto: byjosechan

Het bruidskapsel maakt het perfecte plaatje af. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als hairstylist en werk ook met haarstukjes om zo het mooiste trouwkapsel te kunnen creëren. Heb je kort haar en wil je voor de speciale dag lange krullende lokken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsmake-up wil je graag zien dat het schitterend staat. Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je een paar bruidskapsels laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welk bruidskapsel je mooi vindt. Bekijk ook rustig een paar foto’s van mijn klanten. 

Wat moet ik in huis hebben?

Niets, tenzij je bepaalde (haar) accessoires hebt, zodat je zelf in de spiegel kan kijken of het er mooi bij je bruidskapsel past. Bijvoorbeeld een sluier, curlies, bloemen etc.

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Dit gaan wij samen overleggen. Je kan mij bellen of een mail sturen en ik neem z.s.m. contact met je op. Ik zal je een aantal datums doorgeven waarop we de proefsessie kunnen inplannen.

Wat gebeurt er op mijn trouwdag?

Ik kom bij jou op het afgesproken tijdstip. Je zal ruim op tijd klaar zijn om te kunnen genieten van jouw bijzonder moment. Mijn service is inclusief het helpen bij het aankleden, zo kan ik je de finishing touch geven. Het is prettig voor je eigen planning om te weten dat ik op de trouwdag met het verzorgen van je bruidskapsel en bruidsmake-up ca. 2.5 -3 uur bezig ben. Lees ook de ervaringen van mijn klanten.

Kom jij ook naar een andere locatie dan Rotterdam?

Ja hoor, zeker! Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

Een visagiste aan huis in Rotterdam. Heerlijk in je eigen woonkamer een visagiste en haarstyliste aan huis. Als Hairstyliste & Make-up Artistwerk ik aan huis of op locatie in Rotterdam en omgeving! Omdat ik zelf vanuit Rhoon werk is Rotterdam eigenlijk een soort thuis wedstrijd  Vaak wordt ik geboekt voor een visagie en haarstyling opdracht in Rotterdam. Naast het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal uit willen zien op die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en kapsel/haar. Daarnaast geef ik make-up workshops aan huis.