Bruidskapsel Rotterdam

Proefsessie Bruidskapsel aan huis Rotterdam| Trouwdag

Het bruidskapsel maakt het perfecte plaatje af. Ik heb ruim 13 jaar ervaring als hairstylist en werk ook met haarstukjes en opvullingen om zo het mooiste trouwkapsel te kunnen creëren. Heb je kort haar en wil je voor de speciale dag lange krullende lokken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Bruidskapsel Rotterdam

Waarvoor dient een proefsessie?

Heel simpel, op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsmake-up wil je graag zien dat het schitterend staat. Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je een paar bruidskapsels laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welk bruidskapsel je mooi vindt. Bekijk ook rustig een paar foto’s van mijn klanten.

Kom jij ook naar een andere locatie dan Rotterdam?

Ja hoor, zeker! Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!