Bruidsmakeup Amsterdam

Begin je bruiloft heerlijk ontspannen

ERVARING

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als bruidsstyliste. Ik ben aanbevolen door de onafhankelijke internationale website Zankyou als een van de allerbeste visagisten en haar stylisten uit Zuid Holland. Ook geef ik aan huis make-up workshops, bijvoorbeeld als de bride to be hetzelf wil doen.

Heerlijk ontspannen aan je bruiloft beginnen in je eigen vertrouwde omgeving. Ik kom naar je toe en verzorg jouw make-up en kapsel precies zoals jij het hebben wilt, perfect afgestemd naar jou als persoon. Voel je op je mooist…

 

BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL VERZORGING VOOR IEDEREEN AMSTERDAM

Er zijn veel verschillende bridal looks en stijlen dankzij de diversiteit aan culturen. Beautiful Morning is gespecialiseerd in alle mogelijke looks en ik heb veel ervaring in bruiloften en verlovingen van bruiden van alle nationaliteiten. Alles is mogelijk, van een naturel bruidsmake-up tot meerdere touch-up’s tijdens de bruiloft. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.
Bruidsmakeup Amsterdam

Proefsessie bruidsmake-up & bruidskapsel Amsterdam

Op het moment dat je contact met mij opneemt, zetten we je datum vast. Samen kijken we wanneer je de proefsessie wilt doen. De proefsessie plannen we ca. 4-6 weken in voor de trouwdag. Bij een lastminute boeking natuurlijk zo snel mogelijk. De proefsessie voor bruidskapsel & bruidsmake-up neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Via de mail heb je mij al laten weten wat je wensen en smaken zijn. Hierin zal ik je mijn advies geven, waarbij ik onder andere rekening houd met je jurk, de kleuren van je boeket en eventueel het kleurthema van jullie bruiloft. Samen gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Mocht je al eventuele accessoires hebben, zoals je sluier en/of diadeem, dan kunnen we deze ook gelijk in je haar verwerken. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent! Wil je extra advies inwinnen, nodig gerust 1-2 mensen uit die je goed kennen.  

Bruidsmake-up of bruidskapsel zonder proefsessie 

Heb je geen behoefte aan een proefsessie, dan kan je ook bij mij terecht. Het is geen must om een try out te doen. Door de jarenlange ervaring kan ik je ook laten stralen zonder proefsessie. Door de communicatie die wij vooraf hebben gevoerd, weet ik al wat je wensen zijn.

Echter de ervaring leert dat het voor de bride to be erg geruststellend is als ze weet hoe het totaalplaatje eruit gaat zien.

Trouwdag

Op jullie grote dag ben ik uiteraard ruim op tijd aanwezig op de gewenste locatie om je make-up en/of haar te verzorgen. Doordat wij tijdens de proefsessie alles al doorgenomen hebben, kunnen wij de ochtend ontspannen beginnen. Jouw haar wordt stevig in de lak gezet, zodat deze de hele dag goed blijft zitten en ook je makeup krijgt een speciale fixerende spray. Ik help je ook graag bij het aankleden, dit hoort bij een stukje service. Op de trouwdag zelf ben ik ca. 2.5 uur bezig.

Uiteraard kan ik ook je bruidsmeisje(s), vriendin(nen) en daggast(en) voorzien van make-up en hairstyling.