Bruidsmakeup Barendrecht

Ik kom naar Barendrecht voor je bruidsmakeup 

Je Trouwdag:

Trouwen jullie in Barendrecht en zoek je een bruidsstyliste voor je bruidsmakeup en/of bruidskapsel? Een dag waarbij alle ogen op jou zijn gericht! Een spannende en speciale dag, waar ik je bruidsmake up  en kapsel mag verzorgen. Ik laat jou de beste versie van jezelf zien. Voornamelijk reis ik in de provincies Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant en Zeeland.

Beautiful Morning biedt jou verschillende arrangementen aan.

PROEFSESSIE, BRUIDSMAKE UP  EN/OF KAPSEL: 

Ongeveer 4 weken voor je bruiloft kom ik bij je aan huis in Barendrecht. Op deze dag bespreken wij jouw wensen en kijken we samen naar je jurk, de kleuren van het boeket, je sieraden etc. zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen en alles mooi 1 geheel wordt.
Je krijgt tijdens de proefsessie een mooie bruidsmakeup en/of kapsel te zien. Tevens is het mogelijk om meerdere kapsels en verschillende soorten bruidsmakeup uit te proberen.

De proefdag neemt maximaal 3 uur in beslag. Misschien vindt je het leuk als je beste vriendin, moeder of zelfs aanstaande schoonmoeder erbij is!

Op je trouwdag kom ik uiteraard aan huis zodat je ‘s ochtends niet de deur uit hoeft!

Mijn tip

Op de proefsessie dag kom je erachter of je liever de mooiere versie van jezelf wilt zijn of dat je voor een glamoreuze look wilt gaan. Mijn advies is om je op te laten maken zodat jij jezelf nog herkent en vooral dat jij je voelt als de stralendste bruid!

Neem vrijblijvend contact met mij op of bekijk alvast of mijn stijl jou aanspreekt!