Bruidsmakeup en Bruidskapsel Dordrecht

Bruidsmake-up aan huis in Dordrecht

Op zo’n speciale dag is het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom is het juist fijn als jij je in je eigen huis klaar kunt maken. Ik kom je kapsel en bruidsmakeup in Dordrecht doen, aan huis of op jouw gewenste locatie. Ik neem alle producten en benodigdheden mee en ik voorzie je van een schitterende bruidsmakeup in het comfort van je eigen omgeving. Geen stress om naar de salon te rijden, verkeer dat tegenzit of regen die roet in het eten gooit. Een ontspannen begin van jullie trouwdag begint met bruidsmakeup aan huis verzorgd door Beautiful Morning.

Complete bruidsstyling aan huis

De complete bruidsstyling wordt volledig bij je thuis gedaan. Dit betekent dat ik bij je thuis jouw haar én makeup kom verzorgen. Ik dragen dan zorg voor je complete styling. Dit is sowieso erg handig, want zo ben je in één keer klaar. Anders zou je, nadat de bruidsmakeup is gedaan, nog naar een kapsalon moeten. Dat is nu dus nergens voor nodig.

Wat zijn je wensen?

Zowel qua makeup als qua bruidskapsel is er veel te kiezen. Kies je voor naturel makeup en een opgestoken kapsel? Of ga je voor een glanzend los kapsel en glamour makeup? Alles is mogelijk! Ik verzorg jouw bruidsmakeup aan huis en neem alle producten en benodigdheden mee op locatie, dus je zult hoe dan ook worden voorzien van een schitterend bruidskapsel en look.
Wil je een ontspannen begin op je trouwdag? Kies dan voor het bruidsarrangement bruidsmakeup en bruidskapsel incl. proefsessie (of een combinatie hiervan). Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.