Ervaren Visagist aan Huis in Nederland

Professionele Visagiste en Kapper aan Huis

Op zoek naar een visagiste aan huis of op locatie? Of het nu voor je bruiloft is, een feest of een fotoshoot, een make-up artist aan huis kan de perfecte oplossing zijn voor een prachtige look waar je de hele dag of avond van kunt genieten. Beautiful Morning begrijpt dat en daarom bied ik mijn diensten aan door bijna heel Nederland, inclusief plaatsen als Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, Breda, Den Bosch, Oosterhout, Leiden.

Als ervaren visagist aan huis verzorg ik niet alleen bruidsmake-up en bruidskapsels, maar ook andere gelegenheden. Of je nu kiest voor soft smokey eyes of een natuurlijke look, losjes opgestoken haar of een chique stijl, ik sta voor je klaar om jouw wensen tot leven te brengen. En als je buiten de eerder genoemde locaties woont, geen zorgen – ik reis door bijna het hele land, zij het met een toeslag voor reiskosten en reistijd.

Wil je meer weten over mijn tarieven en beschikbaarheid? Neem dan een kijkje bij de prijzen op mijn website. En voor bruiden bied ik zelfs proefsessies aan, zodat je op de grote dag zelf zorgeloos kunt stralen. Tijdens een proefsessie neem ik ruim de tijd om al je wensen te bespreken en verschillende looks uit te proberen, zodat alles perfect is.