Ervaringen van mijn klanten

Hoe ervaren mijn klanten mijn service?

Als Make-up Artist & Hairstylist verzorg ik de bruidskapsels en bruidsmake-up van verschillende klanten. Ik hou van mijn werk en gelukkig merken mijn klanten dit dan ook. Het is voor mij belangrijk dat jij 100% tevreden bent, want dan pas ben ik ook tevreden!

Een mooie bruid straalt het dan uit van binnen en buiten. 

Hier op een rijtje lees je waarom je voor mij zou kiezen:

  • Het is heel handig dat ik zowel het bruidskapsel als ook de bruidsmake-up kan verzorgen. 2 in 1 dus. 
  • Ik kom naar elke gewenste locatie. Ideaal voor jou! Geen stress om naar een salon te gaan voor je kapsel en make-up. Voor de proefsessie kom ik ook aan huis of de gewenste locatie. 
  • Begint je bruiloft al heel vroeg? Prima, ik ben een vroege vogel! 
  • Normaal gesproken hanteer ik een proefsessietijd van ca. 1.5 -3 uur. Maar ik ben pas klaar als jij tevreden bent.

My happy customers

Je kan hieronder een paar bedankjes en reviews van mij klanten lezen.

Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling rsz_bruidsmakeup_hoogvliet_beautiful_morning-nup97lg5vdqp9e5xdlirhaw5qlunmenvrk52rm4lw0

Ashley

Hoogvliet

Op 1 juni 2018 ben ik met mijn lieve man getrouwd en heeft Li mijn bruids make-up geweldig gedaan. Ik (de eeuwige twijfelaar) heb twee keer een proef make-up gedaan en dat was voor Li geen probleem. Ze is heel erg flexibel in het maken van afspraken en heeft haar eerlijke mening klaar. Zeker op zo n dag wordt dat heel erg gewaardeerd. Haar spontane houding en gulle glimlach is iets wat je graag om je heen wilt hebben op wat ze zeggen de mooiste dag van je leven. Lieve Li, heel erg bedankt!

Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling Mylene-npzbjtfojxkbm0x4myyh6j85wdywd0w1tnym31wte8

mylene

schiedam

Li heeft afgelopen zaterdag de make-up voor m’n bruiloft gedaan. Ik ben heel blij dat ik voor Li gekozen heb! I.v.m. m’n allergie moest ze met m’n eigen make-up werken. Dat heeft ze heel creatief gedaan. Ze is zelfs naar de winkel gegaan om proefjes te halen waar ik tegen kan! Ze nam alle tijd voor me, luisterde goed naar m’n wensen en dacht mee. Ze is een gezellige meid. Het viel m’n vader op dat ze ondanks dat ze gezellig kletst, heel veel rust uitstraalt. Dat is erg fijn op de stressvolle ochtend van je bruiloft! Kortom een topper! Ik zou haar zeker aanbevelen.

Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling Beautiful-Morning-Makeup-en-Haar-Hoogvliet-nfe3tmxk7cmxd86l1u00tvvtf651tx1fcie2weyx1s

stephanie

Breda

Je weet heel goed iemand haar ideeën te vertalen naar een geweldig eindresultaat! Daarnaast ben je ontzettend gezellig. Ik heb onwijs gelachen. Je levert een totaalplaatje. Van opmaken tot aankleden.

Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling Bruidskapsel-Schiedam-door-Beautiful-Morning-2-nihkvab6o8p1jtyfrmttrh0tjlmktjj7evvbwodpe8

lulu

Scheveningen

Lieve Li,

Ontzettend bedankt met je professionale hulp op onze Big Day! Door jou had ik een zorg minder!

Li luistert naar jouw eigen meningen en geeft ook haar professionale adviezen. Dat deed ze ook bij onze andere familieleden, iedereen waren tevreden!

Wij raden Li aan voor alle Bride to be of gewoon voor een speciale geledenheid.

Op de trouw website van Zank You vind je nog meer recencies.