Ervaringen van mijn klanten

Het is heerlijk om te zien als klanten met een stralend gezicht knikken, omdat het mij gelukt is de look te vertalen die zij hebben omschreven. Tenslotte is het jouw dag. Wat ik met je kan delen zijn enkel wat tips en trucs die je look net even anders maken dan je eigen dagelijkse make-up. Daarom is het voor mij van belang dat jij een eerlijke recensie achterlaat zodat toekomstige klanten kunnen lezen hoe jij mijn service hebt ervaren.

  dit zeggen mijn klanten...

   Op de trouw website van Zank You vind je nog meer recencies.

  BEAUTIFUL MORNING rsz_bruidsmakeup_hoogvliet_beautiful_morning-od9srk5gmjs5gre892x0tppy0uzg60i23m8ma8tgpc

  Ashley

  Hoogvliet

  Op 1 juni ben ik met mijn lieve man getrouwd en heeft Li mijn bruids make-up geweldig gedaan. Ik (de eeuwige twijfelaar) heb twee keer een proef make-up gedaan en dat was voor Li geen probleem. Ze is heel erg flexibel in het maken van afspraken en heeft haar eerlijke mening klaar. Zeker op zo n dag wordt dat heel erg gewaardeerd. Haar spontane houding en gulle glimlach is iets wat je graag om je heen wilt hebben op wat ze zeggen de mooiste dag van je leven. Lieve Li, heel erg bedankt!

  BEAUTIFUL MORNING Mylene-od9srar2q7fa8nrvryur4s3c309s11gqqbprhh7efk

  mylene

  schiedam

  Li heeft afgelopen zaterdag de make-up voor m’n bruiloft gedaan. Ik ben heel blij dat ik voor Li gekozen heb! I.v.m. m’n allergie moest ze met m’n eigen make-up werken. Dat heeft ze heel creatief gedaan. Ze is zelfs naar de winkel gegaan om proefjes te halen waar ik tegen kan! Ze nam alle tijd voor me, luisterde goed naar m’n wensen en dacht mee. Ze is een gezellige meid. Het viel m’n vader op dat ze ondanks dat ze gezellig kletst, heel veel rust uitstraalt. Dat is erg fijn op de stressvolle ochtend van je bruiloft! Kortom een topper! Ik zou haar zeker aanbevelen.

  BEAUTIFUL MORNING Beautiful-Morning-Makeup-en-Haar-Hoogvliet-od9sp1wyegcmi71avzwu6chozvc7n2jtr7m07oj9ao

  stephanie

  Breda

  Je weet heel goed iemand haar ideeën te vertalen naar een geweldig eindresultaat! Daarnaast ben je ontzettend gezellig. Ik heb onwijs gelachen. Je levert een totaalplaatje. Van opmaken tot aankleden.

  BEAUTIFUL MORNING Bruidskapsel-Schiedam-door-Beautiful-Morning-2-od9toemfg4qv67omga1oyfbtbl3758wdy6xg0c479s

  lulu

  Scheveningen

  Lieve Li,

  Ontzettend bedankt met je professionale hulp op onze Big Day! Door jou had ik een zorg minder!

  Li luistert naar jouw eigen meningen en geeft ook haar professionale adviezen. Dat deed ze ook bij onze andere familieleden, iedereen waren tevreden!

  Wij raden Li aan voor alle Bride to be of gewoon voor een speciale geledenheid.