Extra Service

Beautiful Morning’s extra service: helpen met het aankleden!

aankleedservice bruidsjurk

 

Graag help ik je bij het aankleden van je bruidsjurk. Iedereen vindt het leuk als ze een extra stukje service aangeboden krijgen. Op zo een bijzondere dag als je trouwdag loop je als bruid al genoeg spanning op. In eerste instantie begint de ochtend vrij rustig, maar naarmate de ophaaltijd dichter bij komt, voel je de zenuwen opkomen. Voor dat ik bruidsstyliste werd, heb ik in de bruidsmode gewerkt. Hier heb ik een aantal trucs geleerd. Bij mijn aankleedservice hoort het helpen van je corset dichtdoen tot het inzetten van je sluier erbij!

Na je bruidsmake-up en bruidskapsel ga ik met je mee om je vervolgens te helpen met je complete bruidsoutfit. Ik help je met je kousen, kousenband, hoepel, torselet, schoenen, sieraden etc.

Dit hoort gewoon bij mijn extra service! – Geheel gratis

Als jouw bruidsstyliste bied ik je mijn gratis aankleedservice. Ik verzorg naast je bruidsmakeup en bruidskapsel op jullie droom bruiloft ook de finishing touch.

Ook jullie daggasten zijn bij mij welkom of het nu make-up gaat of het stylen van hun kapsel. Ik ben je graag van dienst.