Frequently Asked Questions

Welkom bij mijn FAQ-pagina! Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over mijn diensten, betalingen, boekingen en meer. Ik heb mijn best gedaan om alle belangrijke informatie voor je op een rijtje te zetten, maar mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder!

wat een plaatje bruidsmakeup en bruidskapsel Rhoon
Wat een plaatje

meest gestelde vragen

vraag & antwoord

De proefsessies vinden plaats in de ochtenduren van maandag t/m donderdag. Op donderdag ben ik beperkt beschikbaar in de ochtend. Dan is enkel een kapsel OF makeup proefsessie mogelijk. Maandag, Dinsdag & woensdag zijn wel beschikbaar voor allebei de diensten tegelijk. Komt doordeweeks je niet uit, is de zondag ook een mogelijkheid. Hier geldt een toeslag.

We zullen vooraf uitgebreid met elkaar mailen voordat we beslissen welke stijl we gaan proberen. Afhankelijk van de dienst die je hebt geboekt varieert de tijd. De tijdsduur die ik voor deze afspraak in plan is 1.5 – 3,5 uur omdat ik de tijd wil nemen en de stijl perfect wil maken zoals jij het mooi vindt. Ik zal foto’s maken van het eindresultaat voor mijn aantekeningen, inclusief wat je wel en niet leuk vindt zodat je op de bruiloft gewoon achterover kunt leunen en ontspannen.

Je boekt mij juist omdat ik op locatie kom! Het maakt niet uit of het bij jou thuis is of in een hotel of zelfs bij je ouders.

Ik begin op zijn vroegst om 7.00 uur ’s ochtends. Even als voorbeeld: als ik om 7.00 uur start met make-up en haar, ben jij rond 10.00 uur klaar, waarbij jouw ophaaltijd of tevens je first look moment 30-45 min later is. 

Gemiddeld ben ik ca. 2.5 – 3 uur bezig met haar en make-up. Een make-up proefsessie duurt ca. 1 – 1.5 uur, hetzelfde geldt ook voor alleen een kapsel proef afspraak.

Een touch-up is een tweede afspraak met de styliste op de dag van je bruiloft. Na bijvoorbeeld het diner komt de styliste naar de trouwlocatie om je haar en make-up bij te werken of om een speciale avondlook te creëren voor het feest!

Natuurlijk wil jij er de gehele dag als een stralende bruid uitzien. En je ook zo voelen! Het is daarom fijn om ook tussentijds even te kunnen checken of je er nog net zo mooi uitziet en waar nodig jouw bruidsmake-up kort bij te werken. Wellicht wil je even je bruidskapsel aanpassen bij je eventueel tweede bruidsoutfit.

Op jullie bruiloft zorg ik ervoor dat je ruim op tijd klaar bent voor jullie moment. Gezien ik dit vak al meer dan 20 jaar doe, spreek ik uit ervaring dat het fijner is voor iedereen inclusieve mezelf om een “buffer tijd” mee in te plannen. De buffertijd is ca. 30 – 45 min. Het kan weleens voorkomen dat de klant onwel, te zenuwachtig wordt, eventueel kind (eren) moet helpen aankleden, spullen inpakken, even snel wat eten tussendoor etc.  Dergelijke pauzes hebben invloed op mijn werktijd. Om te voorkomen dat onze afspraak uitloopt, zorg ik ervoor dat we wat speling hebben vóór je ophaaltijd (wanneer jij je partner voor het eerst weer ziet). Om jou een voorbeeld te geven: Start make-up & haar: 7.00 -10.00 uur Buffer tijd: 45 min Ophaaltijd partner: 10.45 uur

Afhankelijk van je boeking ontvang je de factuur ca. 2-3 weken voor de afspraak of eventueel per direct via email. Deze dient voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling is je boeking / proefsessie definitief.

Er zijn geen verborgen kosten. Alles staat op de prijslijst vermeld. Het enige wat eventueel erbij zou kunnen komen, zijn de toeslagen voor reistijd, zon/feestdagen, parkeerkosten of bijboekingen van gasten – indien deze van toepassing zijn.

Bij twijfel na de proefsessie en je besluit om geen gebruik meer te willen maken van geheel mijn diensten, vervalt de afspraak voor de bruiloft. Je hebt alleen betaald voor de proefsessie. Deze kosten zijn niet restitueerbaar.

Mocht je mij hebben geboekt voor bruidsmake-up & bruidskapsel inclusief proefsessie, betaal je vooraf voor de proefsessie. Je betaalt de helft van de totale prijs (in dit geval bruidsmake-up & bruidskapsel incl.proefsessie). De andere helft van het totaal bedrag wordt een aantal weken voor je bruiloft in rekening gebracht. Indien je na de proefsessie alleen nog make-up OF haar wilt afnemen, dan wordt het resterend bedrag voor bruidsmake-up &  bruidskapsel incl. proefsessie voor de helft in rekening gebracht.  In totaal betaal je dan 3/4 van de oorspronkelijke prijs voor bruidsmake-up & bruidskapsel incl. proefsessie. Van de 4 diensten: 2x bruidsmake-up (1x proefsessie & 1x bruiloft) & 2x bruidskapsel (1x proefsessie & 1x bruiloft), lever ik er dan namelijk 3 diensten.

Aangezien ik maanden van te voren alles inplan, wil ik graag zeker zijn van jou als klant. Jij als bruid wilt ook zeker zijn dat ik jouw trouwdatum beschikbaar hou.

Ja, je mag iemand mee laten kijken voor feedback. Ik zou het prettig vinden om niet meer dan 2 personen erbij te hebben.

In geval van overmacht waaronder ziekte kan ik, Beautiful Morning ten alle tijden de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Beautiful Morning de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Beautiful Morning niet tot schadevergoeding aanspreken.

Ik laat je 1 kapsel zien. Deze kunnen we lichtelijk aanpassen zodat je 100% happy bent (bijvoorbeeld iets meer sierplukken of kleinere krul). Wens je echter een ander kapsel dan wordt een toeslag berekend.

Ja, dat is mogelijk tegen bijbetaling. Laat dit ajb van te voren weten zodat ik rekening mee kan houden met de tijdindeling. Er komen dan 45 – 60 minuten erbij afhankelijk van de intensiteit van het 2e kapsel. Wij kunnen het tweede kapsel tijdens dezelfde afspraak doen of indien gewenst op een andere dag.   De meerprijs voor een tweede kapsel tijdens onze proefsessie is €109. Omdat ik er al ben is dit de meest voordelige optie voor jou. Mocht je niet in de gelegenheid zijn onze proefsessie afspraak qua tijd te verlengen i.v.m. andere plannen voor die dag, verzoek ik je een nieuwe afspraak te maken. Bij het maken van een nieuwe afspraak bereken ik een losse proefsessie prijs van €174.50

Bij een tweede proefsessie afspraak begin ik weer opnieuw met het preppen van je haar. Dit neemt de nodige tijd in beslag. Deze voorbereiding is noodzakelijk zodat jij 100% happy bent met het eindresultaat van je gewenste trouwkapsel. Daarom is mijn advies om al vooraf bij mij aan te geven dat je bij de eerste proefsessie afspraak graag een 2de optie wilt zien.

Een haardonut is een opvulmiddel dat ik eventueel gebruik om je haar voller te laten lijken bij een knot of een ander opsteekkapsel.

Ik werk met 100% remy hair clip in extensions van Zascha.nl

Vooraf heb je mij enkele voorbeelden gestuurd. Ook hebben wij met elkaar gemaild wat je aan de make-up voorbeelden mooi vindt. Je hebt dan 1-2 voorbeelden die ik nu kan toepassen op een helft van je gezicht. De andere helft wordt net iets anders opgemaakt dan je voorbeeld. 

De prijs blijft hetzelfde. Jij kiest ervoor om wel of niet gebruik te willen maken van het “wow effect” product.