Gala make-up

Prachtige gala make-up laten doen

Wil jij de stralendste vrouw op een chique gala zijn? Visagiste Li Mulder van Beautiful Morning kan je hierbij helpen. Dit doet ze door een mooie make-up toe te passen voor je gala, wat ook past bij je gezicht, oogkleur en kleding. Je zal zeker iedereen verrassen!

Chique gala look

Het is heel begrijpelijk als je voor een andere look kiest dan de dramatische Smokey Eyes en felrode lippenstift. Zelfs als je minder thuis bent in het gebruik van make-up technieken is het erg fijn om dit uit handen te geven en over te dragen aan een professional. Je make-up laten doen heeft ook een ontspannende werking. Je hoeft niet bang te zijn dat je in tijdsdruk komt of dat het eindresultaat er niet uitziet zoals je had gehoopt als je het zelf doet. 

Opvallende of natural make-up

Gala-make-up hoeft niet per se een donkere look te zijn, het kan ook een neutrale oogmake-up zijn die effectief werkt met een flawless skin. Beautiful Morning zal je adviseren en samen met jouw wensen de beste look creëren, waarin jij je ook prettig voelt. Betoverend en trendy heeft voor iedereen een andere definitie, net zoals de keuze voor de gala make-up. 

gala makeup laten doen rotterdam visagist aan huis

 

Extravagant – tenslotte is het een gala

Als je het durft, kunnen wij voor kunstwimpers en een gewaagde kleur oogschaduw gaan. Deze make-up is alles behalve saai, het mag lekker extravagant! Voor een groot evenement zoals een gala is het absoluut passend en niet overdreven. Nadat jij je make-up een keer hebt laten doen, zul je zeker ook een paar handige tips en trucs meenemen om zo de volgende keer het wel zelf te kunnen doen.

Heb je een belangrijke afspraak, sollicitatie, leuke date, bruiloft of feestje?

Ik verzorg graag je gala make-up of leer je hoe je dit zelf kunt doen tijdens een make-up workshop! Je make-up aan huis laten doen door een Make-up Artist kan in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!