Handen en Body

It’s Me-time!

Handen en Body 4 ultieme verwentips

4 ultieme verwentips voor je handen en body…

  1. Dode huidcellen verwijderen doe je met dry brushing. Het helpt om de bloedcirculatie een boost te geven. Doe dat door met een zachte borstel of washand zachte, ronddraaiende bewegingen over je huid te maken. Extra voordeel: je wordt er heerlijk zen van en je bodylotion wordt daarna veel beter opgenomen.
  2. Baden in melk, dat deed Cleopatra ook al. Voeg ca. 500ml tot 1 liter (volle) melk toe aan je badwater en relax voor minimaal 10 minuten. De enzymen hebben een exfoliërende werking en de proteïnen voeden en verzorgen je huid. Vergeet niet na te smeren met een body oil.
  3. Zet je favoriete bodylotion op de verwarming voordat je onder de douche gaat. Er gaat niets boven je insmeren met zo’n heerlijk verwarmende en verzachtende crème.
  4. Heb je extreem droge handen? Smeer ze voor het slapen gaan in met het bijvoorbeeld een overnight handserum. Het Overnight Handserum is een serum, speciaal ontwikkeld voor de handen, die de conditie van de huid verbetert terwijl je slaapt.

Niet alleen heerlijk voor tussendoor, maar ook ideaal om te doen in de week voor je bruiloft. Zo prep je de huid alvast voor om geweldig te stralen. Niet alleen met je bruidsmake-up, maar ook met je hele lichaam!