Handige Reis Mini’s

Ik ga op reis en neem mee…handige reis mini’s.

reis mini's

Het maakt niet uit of je alleen reist of met vrienden / familie, het inpakken van de nodige toilet artikelen is een drama. Wat neem ik allemaal mee? Als je met de auto gaat, kan je vrijwel alles meenemen. Maar ook hier kan het weleens krap worden en moet je keuzes maken welke producten het meest gebruikt zullen worden tijdens de vakantie.

Ik heb niet per definitie een vaste lijst. Het ligt eraan met wie ik op reis ga en wellicht neemt die persoon ook handige reis mini’s mee, dan geeft het mij weer ruimte om iets anders in te pakken ;-p (natuurlijk even met elkaar overleggen).

Voor de vriendinnentripjes pak ik de basic make-up producten. Daarnaast neem ik mijn Kiko highlighter stick en de Cream Lip Artist.

Braun Satin Hair 1 Style&Go ministyler

Afhankeliijk van het soort vakantie, lekker luieren of feest hoort er een stijl/krultang bij. Denk hierbij ook aan een reisformaat en vergeet niet je adapter in te pakken voor het stopcontact. 

Verder heb ik het vrij normale in mijn toilettas zitten.

Tandpasta | Shampoo | Conditioner

Douchefoam van Rituals

Hairserum voor verzorging na de zon/chloor

Bodylotion

Lippenbalsem van Elizabeth Arden 

Parfum Stick!!! Zo handig, vooral in het vliegtuig. Le Soft Perfume

Op hele lange vluchten meer dan 8 uur gebruik ik soms een 3 in 1 zakje met masker. Niet altijd hoor, want het ziet er toch wat gek uit vooral als je medepassagier een hottie is – lol.