Indiase Bruidsmake-up

Indiase bruidsmakeup verzorgd door Beautiful Morning

Je ziet tegenwoordig steeds vaker Indiase bruidsmake-up stijlen, ook met fotoshoots is de Bollywood stijl veel gevraagd. Voor alle soorten bruidsstyling kan je bij mij terecht, dus ook van een natural make up tot een Hindoestaanse bruidsmake-up.

Een bruid met Indiase achtergrond hecht veel waarde aan haar cultuur en ze verwacht ook van haar visagist dat deze de juiste technieken beheerst om een Indian Bridal Look te kunnen creëren.

Drie dagen bruiloft – 3 verschillende Indiase bruidsmake-up

Bij een Indiase bruiloft (ook andere culturen) is het gebruikelijk dat de bruiloft over meerdere dagen wordt gevierd. Het is mijn taak om jou te voorzien van een prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel dat bij jou past. Ik vind het vooral belangrijk dat jij je lekker voelt en vooral dat jij je nog herkent! Verder zal ik je verschillende make-up looks en kapsels laten zien zodat er op elke bruiloftdag een “nieuwe” stralende bruid te voorschijn komt.

 

Benieuwd geworden waar ik op locatie kom voor Indiase bruidsmake-up?

Ik verzorg graag je Bruidsmake-up en Bruidskapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!