Make-up en Hairstyling voor speciale gelegenheden

Woohoo, het is feest!

Dit betekent heerlijk met make-up spelen en de passende hairstyling vinden voor jouw speciale gelegenheid.

Zoals jullie al weten ben ik gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Maar daar stopt het natuurlijk niet want zonder gasten is er niet echt een feest. Dus heb ik het genoegen om ook regelmatig de gasten op te maken. Afgelopen weekend mocht ik deze prachtige vrouw opmaken. Roshni is een van mijn vaste klanten.

Buitenlandse bruiloften zoals deze hindoestaanse trouwerij bijvoorbeeld zijn lekker kleurrijk. Je mag opvallen, dus of het nu je jurk is die vol glitter glamour is of je draagt sieraden die een en al bling schreeuwen – niets moet, alles mag! Dit zie je terug in deze voorbeelden van de bruid.

 

Traditonele make-up & hairstyling

Make-up en Hairstyling voor speciale gelegenheden

 

 

Bruidsmake-up & Bruidskapsel voor het stadhuis

Bruidsmake-up Bruidskapsel Beautiful Morning

 

Bij Roshni heb ik het relatief rustig gehouden met deze keer Smokey Eyes in diverse paarse oogschaduw tinten die in elkaar overgaan. De zwarte eyeliner mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken, tenslotte is het geïnspireerd door een klein beetje Bollywood. Mijn favoriete eyeliner is van K Palette. Hij blijft de hele dag zitten! Ik wilde het juist iets rustiger houden, gezien de feestjurk al druk genoeg was. Daarom vond ik dat zij moest shinen door wat subtielere make-up en hairstyling om zo toch juist op te vallen. Voor haar kapsel heb ik gekozen voor een “Hollywood Glamour”stijl, zachte krullen die zijn uitgeborsteld met een zijscheiding. Classy chique. Bij deze zie je een klein filmpje van het resultaat. Wat vinden jullie ervan?

 

Make-up en Hairstyling Rotterdam voor speciale gelegenheden Beautiful Morning

Heb je binnenkort ook een feest zoals een bruiloft, verjaardag, gala of bedrijfsevenement? En je wil er ook schitteren met een prachtige make-up en bijpassend kapsel, stuur mij dan een mail! Ideaal, een visagiste aan huis of op je gewenste locatie. 

Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!

 

Ik kijk er naar uit om je stralend mooi te maken!

Groetjes,

Li