Make-up natuurlijke look

Natuurlijke makeup look
Credit: Raisa de Kooning

Natuurlijke make-up look

Je wil jezelf zijn maar een tikkeltje meer verzorgd. De less is more look is dan ideaal voor jou! De natuurlijk uitziende bruid, lekker fris en vrolijk.

Natuurlijk maar toch opgemaakt

Op de trouwdag wil elke bruid er op haar best uitzien. Terwijl sommige bruiden kiezen voor gedurfde en dramatische make-up looks, geven anderen de voorkeur aan een meer natuurlijke en subtiele aanpak. Naturelle bruidsmake-up is een tijdloze en klassieke keuze die de pure schoonheid van de bruid benadrukt zonder haar gelaatstrekken te overweldigen. De belangrijkste elementen van een natural look is o.a. de juiste foundation, het accentueren van de ogen en het bereiken van een gezonde glans.

De foundation is de basis van elke make-uplook en het kiezen van de juiste is cruciaal voor het bereiken van een subtiele afwerking. Bij het kiezen van een foundation voor natuurlijke bruidsmake-up is het belangrijk om zowel de juiste ​​tint te kiezen als ook een lichtgewicht formule, zoals een BB-crème of tinted moisturizer. Deze zijn ideaal voor een skin-like finish. Deze formules bieden dekking zonder er zwaar of cakeachtig uit te zien. 

Laat de ogen spreken

De ogen zijn het focuspunt van het gezicht en het accentueren ervan is essentieel voor een make-up look dat een natuurlijke uitstraling heeft. Het gebruik van neutrale oogschaduwkleuren, zoals taupe, beige en bruin, creëert diepte en definitie zonder te gewaagd te zijn. Het aanbrengen van individuele valse wimpers voegt subtiel volume en lengte toe aan de wimpers, zonder er al te dramatisch uit te zien. Door de binnenste ooghoeken te accentueren met een lichte glinsterende tint, lijken de ogen helderder en wakkerder.

Natuurlijke Makeup look
Credit: Golden Thread Photography

Gezonde glow

Een natuurlijke glow is het kenmerk van frisse bruidsmake-up. Het gebruik van een crèmekleurige of vloeibare highlighter op de hoge punten van het gezicht, zoals de jukbeenderen, het wenkbrauwbot en de cupidoboog zorgt voor een frisse en stralende finish. Blush aanbrengen op de appels van de wangen in  perzik of roze geeft een gezonde blos aan de teint. De eventueel glanzende T-zone houd je onder controle met een transparante poeder.

Less is more

De natuurlijke make-up look is een tijdloze en klassieke keuze die de pure schoonheid van de bruid benadrukt. Het kiezen van de juiste foundation, het accentueren van de ogen en het bereiken van een gezonde glow zijn sleutelelementen van deze make-up look. 

Wil jij de bruid zijn, die op haar speciale dag een natuurlijke en stralende look wil hebben?

Stuur mij dan bericht via de mail.

Is de natuurlijke make-up look voor jou? Alle diensten worden bij je thuis aangeboden, lekker ontspannen in je eigen omgeving.

De locaties waar ik naartoe reis zijn 1.5 uur enkele reis vanaf postcode 3162 TA.

Dit zijn o.a.: Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Echteld, Amstelveen, Gemert, Breda, Tilburg.

Woon je dichterbij zoals Delft, Leidschendam, Den Haag, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergen op Zoom, Oud Beijerland, Strijen, Papendrecht, Dordrecht? Helemaal super dat wordt dan een thuis wedstrijd.