Make-up Rotterdam

Je make-up Rotterdam laten doen aan huis

Lekker in je eigen omgeving, een visagiste aan huis Rotterdam.

Heb je een speciale gelegenheid waarbij je absoluut het stralende middelpunt wilt zijn en je haar en make-up door een professional wilt laten doen? Er is altijd een reden om zich op te laten maken.

Visagiste aan huis Rotterdam:

Fotoshoot, Bruiloftgast, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Verjaardag of wellicht een Doopfeest? Ik zal je mooi opmaken!

Make-up nodig bij een fotoshoot

Ik vind het erg leuk om mee te werken aan een fotoshoot. Zo werk ik samen met Sara Toscano en verzorg ik de visagie van klanten die Glamour fotoshoot bij haar boeken.

Natuurlijk werk ik ook met andere fotografen samen. Ik werk dan als Make-up Artist & Hairstylist op locatie. Bij deze fotoshoot verzorgde ik het kapsel & make-up.

Make-up Rotterdam
saratphotography

Ik zorg ervoor dat je er fantastisch uitziet! Stuur mij een mail voor meer info.

Groetjes,

Li

Benieuwd geworden naar welke locaties ik kom, behalve Rotterdam?

Ik verzorg je make-up en kapsel zowel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!