Makeup en Kapsel Spijkenisse

Ga je naar een gala, een première of naar een ander leuk feestje? Dan wil je er natuurlijk op je mooist uit zien! Je outfit heb je al lang van tevoren met zorg uitgekozen. Nu nog mooie make-up en hairstyling die je look helemaal afmaken.

Met mijn jarenlange ervaring tover ik jou om tot een prachtige femme fatale. Ik verzorg zowel je make-up als haar, aangepast op jouw wensen en stijl. Heerlijk relaxed in je eigen omgeving kom ik bij je thuis, of naar je gewenste locatie. Van een naturelle look tot een smokey eye, je zult de hele dag en/of nacht glamourous uitzien. Het enige wat jij nog hoeft te doen is stralen!

Makeup en Kapsel Spijkenisse

Wil je een meer dramatische look, vooraf een proefmakeupsessie of haarstyling? Dan maak ik een uitgebreide prijsopgave voor je. Ik werk in de regio Spijkenisse, Hoeksche Waard, Rotterdam en Den Haag , dus voornamelijk Zuid Holland. Hierbuiten reken ik reiskosten.

Bekijk mijn portfolio voor enkele voorbeelden van mijn werk of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!