Makeup Gouda

Visagie en feestelijk kapsel Gouda

Heb je een bijzonder feest, gala of een andere belangrijke gebeurtenis? Dan wil je er natuurlijk op je mooist uitzien.

Jouw make-up en feestkapsel wordt op locatie verzorgd. Zoek je misschien een visagist voor je bruiloft, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Hier hoort ook een bruidskapsel bij, kijk gerust verder op mijn website.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het feestkapsel zoals: krullen, invlechten, opsteken, of een combinatie hiervan.

In het portfolio zie je diverse voorbeelden van visagie en kapsels.

Heb je zelf een ander idee dan is dat natuurlijk ook prima. Je kan foto’s van kapsels zoeken, dan overleggen we wat we kunnen doen.

makeup gouda

Laat je lekker in je eigen omgeving opmaken, een visagiste aan huis Gouda.

Heb je een speciale gelegenheid waarbij je absoluut het stralende middelpunt wilt zijn en je haar en make-up door een professional wilt laten doen? Er is altijd een reden om zich op te laten maken.

Visagiste aan huis Gouda: Fotoshoot, Bruiloftgast, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Verjaardag of wellicht een Doopfeest? Ik zal je mooi opmaken!

Make-up nodig bij een fotoshoot?

Ik vind het erg leuk om mee te werken aan een fotoshoot. Zo werk ik samen met Sara Toscano en verzorg ik de visagie van klanten die Glamour fotoshoot bij haar boeken.

Make-up Gouda

Natuurlijk werk ik ook met andere fotografen samen. Ik werk dan als Make-up Artist & Hairstylist op locatie. Bij deze fotoshoot verzorgde ik het kapsel & make-up.

Ik zorg ervoor dat je er fantastisch uitziet! Stuur mij een mail voor meer info.

Groetjes,

Li

Benieuwd geworden naar welke locaties ik kom, behalve Gouda?

Ik verzorg graag als Visagist Gouda je make-up en kapsel zowel in Gouda maar ook daarbuiten. Vanuit Rhoon werk ik op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Bergambacht, Moordrecht, Pijnacker, Delft, Ypenburg, Rijswijk, Schipluiden, Schoonhoven, Nieuwerkerk aan de Ijssel, Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis.

Staat je woonplaats er niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje!