Li Beautiful Morning
Credit: Uliana Kochneva

hoi, it's me li

Beautiful Morning is de vertaling van mijn naam Li Dawn. Ik vond dit heel passend voor mijn bedrijf omdat het een tikkeltje speels is gezien ik vaak vroeg begin. Cheesy dat het is, is het voor jou dan ook een ‘beautiful morning’ and I love me some cheesiness.

Geboren in Singapore, opgegroeid in Duitsland en nu dik 20 jaar in Nederland heb ik mijn kindheidsdroom waar gemaakt. Ik ben met hart en ziel Make-up Artist en Hairstylist.

Biologisch en zoveel mogelijk natuurlijk heeft mijn voorkeur. Daarom werk ik heel bewust met CLEAN BEAUTY make-up. Ik probeer erop te letten dat er geen kanker verwekkende of hormoon verstorende ingrediënten in zitten. Bovendien ook cruelty free en grotendeels vegan zijn.

20 jaar geleden toen ik mijn opleiding begon zei ik dat ik nooit bridal styling zou doen. Nu kijk ik terug met een glimlach en denk ik zeg nooit 'nooit'. Het maakt mij ontzettend blij als ik een glimlach kan toveren op het gezicht van de Mrs to Be. Het vertrouwen dat ze mij geven om ze laten stralen op hun grote dag is goud waard!
Li Mulder
Video afspelen over MAKE-UP EN HAIRSTYLING ROTTERDAM

Image: Uliana Kochneva | Video: Videodynamics | Model: Merle Tap | Locatie: Het Ruiterhuys | Image below: Door Lana

Ik geloof in LESS IS MORE, love yourself en ware schoonheid komt van binnen!
Li Mulder

GET IN TOUCH

Heb je nog meer vragen? Stuur mij dan een bericht via What’s App of mail mij. Ik beantwoord je vraag binnen 48 uur.