mijn verhaal

Behind the scenes

Video afspelen

Met 18 jaar ervaring heb ik meerdere dingen geleerd. Ik geloof in LESS IS MORE, love yourself en ware schoonheid komt van binnen!

Wie is Beautiful Morning en heeft het een betekenis?

Simpel, het is de vertaling van mijn naam – Li (beautiful) Dawn (morning).

Een tikkeltje speels omdat ik in dit vak regelmatig mijn wekker op een vroeg tijdstip zet.

Ik ben de Mrs. van Mr. Mulder en gezegend met 4 grappenmakers. Geboren in Singapore en opgegroeid in Duitsland wist ik al op jonge leeftijd dat ik Make-up Artist wilde worden.

In de Aziatische cultuur wordt er echter gestimuleerd om carrière te maken. Visagiste worden was dus eigenlijk ‘not done’. Omdat ik nogal een talenknobbel heb, dook ik in de wereld van toerisme en later als volwassene kwam ik in de hotel entertainment terecht. Voor shows was het dus aan de orde om jezelf en je crew mooi op te maken. De jeuk voor make-up kwam terug en toen besloot ik om in Nederland de opleiding te volgen bij House of Orange. Hairstyling kwam later erbij. The rest is history 🙂

Houd ik de trends bij?

Ja zeker! The hot trend van nu zijn de non chalante kapsels á la Tonya Stylist. Om mij verder te ontwikkelen heb ik o.a. een cursus in Londen gevolgd bij Tonya. Ik heb ook een extra opleiding bij Hairboss University gevolgd bij de Sydney based Cara Clyne.

Wat vindt je leuk aan je vak?

Ik vind het zo mooi om alle emoties te zien op zo’n bijzondere dag van ‘mijn’ bruid, de lieve vrienden en familieleden en de warmte en gastvrijheid te voelen.

Video credit: Videodynamics