Nieuwe Makeup Routine

Je nieuwe makeup routine kost je maar 10 minuten

Je ‘s ochtends vroeg opmaken is niet altijd makkelijk. Jouw ogen zitten waarschijnlijk nog dichtgemetseld net als de mijne ;-p waardoor je weinig ziet en je handen  ook nog niet wakker zijn. Toch willen wij met een verzorgd koppie de deur uit. Dus wat is dan de gouden oplossing? Een korte 10 minuten make up routine waar je geen uren voor nodig hebt, maar waardoor je er wel mooi uit gaat zien. Deze producten heb je denk ik al onder de knie waardoor je binnen no time (of 15 minuten, ook prima) de deur uit kan terwijl je eruit ziet alsof je even lekker een halfuur bij de schoonheidsspecialiste bent geweest.

Photo Credit: girlytomboy
1. Concealer

Jouw best friend is je concealer! Een beetje onder de ogen en in de binnenste hoeken naast je neus, dit geeft je automatisch een frisse look. Nog een klein beetje overheen poederen om de concelaer te fixeren en klaar is Kees!

2. BB-Crème (optioneel)

Een goede bb-creme zorgt voor een egale basis. Gewoon als afwisseling op je foundation, maar als je al blessed bent met een mooie huid, kan je de BB-crème natuurlijk ook gewoon weg laten.

3. Wangetjes

Van een frisse blushkleur krijg je een instant gezonde uitstraling.  Kijk in de spiegel, geef jezelf een klein lachje en breng de blush aan op de appel van je wang. Vervaag de randjes richting je haarlijn.

4. Open blik

Vind de juiste mascara, deze zorgt ervoor dat je alle andere oog make up kan laten staan. From the base to the top, je borstel in een zig zag beweging aanbrengen. Dit is dé manier om wimpers te scheiden en klonters te vermijden.

5. Zachte gloss

Voller lijkende lippen krijg je met een lipgloss. De keuze is aan jou, ik persoonlijk vind 1 met een subtiele glans in een tint die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke lipkleur het mooist. En voilà !