Nude bruidsmakeup

De nude bruidsmakeup look is weer terug! 

De jurk heb je, het kapsel is gekozen, alles ligt klaar. Heb je al nagedacht over je bruidsmakeup?  Nu in 2018 zie je steeds vaker de “No Makeup Makeup” look terug keren. Deze trend is wat mij betreft mijn favoriet. Het is een look waarbij het lijkt alsof je niet veel makeup op hebt omdat deze zo natuurlijk is. Staat mooi bij iedere bruid!

 

Een clean en no fuss bruidslook voor je bruiloft

Bij een nude make-up kies je voor natuurlijke tinten die goed bij de huid passen. Het moet er eigenlijk uitzien alsof je geen makeup op hebt. Je huid ziet eruit als huid, dus weg met alle dikke lagen foundation en concealers. Laat de knalkleur op je lippen of donker opgemaakte ogen links liggen. Je wil er fris en stralend eruit zien!

Simpele stappen die je zelf kunt oefenen

Natuurlijk kan bij een nude look een heleboel makeup opsmeren, maar de truc is om juist zo naturel mogelijk eruit te zien. Durf het aan zou ik zeggen. Het is echt een verademing na alle Instamakeup’s met liters foundation, de über highlighter en dikke blok wenkbrauwen. Hartstikke mooi voor een ander event. Lijkt mij dat je nog jarenlang plezier wilt hebben van je fotoalbum waar jij straalt met de tijdloze look die je hebt gekozen!

Volg deze simpele stappen voor jouw natural makeup

  • -Dare to be your own kind of beautiful!-