Ontvang de perfecte makeup en haarservice aan huis

Clean beauty makeup en haarservice

Als ervaren make-up artist ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten met een focus op gezondheid en welzijn. Mijn passie voor het vak komt tot uiting in mijn gebruik van troepvrije make-up en haarproducten.

Wat mijn dienstverlening uniek maakt, is de bewuste keuze voor producten die vrij zijn van potentieel schadelijke stoffen, waaronder kankerverwekkende elementen en hormoonverstorende ingrediënten. Mijn prioriteit is niet alleen het verbeteren van jouw uiterlijke schoonheid, maar ook het waarborgen van een gezonde en veilige ervaring.

Troepvrije A merken

Ik ben trots om een bijdrage te leveren aan een positieve, gezondheidsbewuste omgeving, waar klanten niet alleen stralen met prachtige looks, maar zich ook verzekerd voelen van producten die zorg dragen voor hun welzijn.

Ontvang de perfecte haar- en make-upservice

Vanuit het pittoreske Rhoon ben ik beschikbaar op locatie in steden als Barendrecht, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis.

Of het nu een glamoureus gala is, een vrolijk feest, een bijzondere verjaardag, een emotionele doopceremonie of een sprookjesachtige bruiloft, ik kom graag naar jou toe om je er op je best uit te laten zien en je de perfecte look te geven die past bij de gelegenheid. Neem gerust contact met me op voor beschikbaarheid en om jouw haar- en make-upwensen te bespreken. Ik sta klaar om je te laten stralen op jouw speciale moment!