Pure Schoonheid op je Grote Dag

Ontmoet Jouw Natuurlijke Bruidsmakeup Artieste: Cruelty-Free & Toxin-Free

Als gepassioneerde visagiste, gespecialiseerd in bruidsmakeup, ben ik er trots op om jou te begeleiden naar de perfecte natuurlijke look op je trouwdag. Bij mijn diensten staat één belangrijk aspect centraal: cruelty-free makeup, en ik ga nog een stap verder door te kiezen voor producten die niet alleen goed zijn voor dieren, maar ook voor jouw huid.

Cruelty-Free

Voor mij is het vermijden van dierproeven essentieel. Mijn streven is niet alleen om jou te laten stralen op je trouwdag, maar ook om dit ethisch verantwoord te doen. Cruelty-free makeup staat voor schoonheid zonder schade.
 

Toxic-Free

Jouw huid verdient het allerbeste, daarom kies ik bewust voor cosmetica merken die biologische en/of natuurlijke ingrediënten bevatten. Deze producten brengen niet alleen jouw natuurlijke schoonheid naar voren, maar houden ook schadelijke stoffen op afstand. Een gezonde gloed zonder compromissen.
 

Vegan-friendly

Veel van mijn gekozen merken zijn niet alleen cruelty-free, maar ook veganistisch. Dit betekent dat je niet alleen bijdraagt aan dierenwelzijn, maar ook geniet van producten vrij van dierlijke ingrediënten.

Beschikbaar voor Jouw Bruiloft

Als je op zoek bent naar een visagiste die jouw waarden deelt en je kan helpen stralen op je trouwdag, ben ik er voor jou. Samen creëren we de perfecte bruidsmakeup, waarbij jouw wensen en natuurlijke schoonheid centraal staan.

Laat mij deel uitmaken van jouw speciale dag en geniet van een bruidsmakeup ervaring die niet alleen prachtig is, maar ook ethisch verantwoord en goed voor jouw huid. 

Geef je trouwdag een vleugje ethische schoonheid!

Aarzel niet en neem gerust contact op om jouw trouwdag nog specialer te maken!

werk Locaties

Ik werk o.a. in de volgende steden: Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Rotterdam, Delft, Den Haag, Pijnacker, Alblasserdam, Numansdorp, Poortugaal, Rhoon, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet, Rockanje, Oostvoorne, Oud Beijerland, Dordrecht, Heenvliet, Hellevoetsluis, Zierikzee, Middelharnis, Sommelsdijk, Mijnsheerenland, Brielle, Dinteloord, Oudenbosch, Tholen, Halsteren, Nispen, Steenbergen, Zwijndrecht