Kind Words from my Happy Clients

hollywood waves vintage kapsel Nieuwerkerk aan de Ijssel

Monika

vudinh photography

“ Haar sociale media omschrijft precies waar Li voor staat; ze helpt je je natuurlijke schoonheid benadrukken en omarmen. En dat is meteen waar je kracht ligt Li, want wat voelde ik mij prachtig en naturel, maar vooral: mezelf.”

Bo

Malou von Baumhauer photography

“Li kijkt goed naar hoe je normaal met je make-up omgaat en past haar make-up zo toe dat het precies past bij wie jij bent en wat jij fijn vindt. De make-up is perfect blijven zitten de hele dag lang. Tranen en knuffels, alles heeft het doorstaan! Het haar is echt een kunstwerkje geworden.”

Bruidsmakeup Bruidskapsel Aziatische bruid Dordrecht

Meta

Moments by Margaritha

“Li heeft ervoor gezorgd dat ik echt heb staan stralen en vele complimenten heb gekregen. Naast make-up en haar heeft ze me overigens ook met mijn jurk geholpen, wat een hele fijne toevoeging was!”

Inge

Vudinh Photography

“Li heeft mijn make-up en haar gedaan bij de bruiloft van mijn zusje. Ik vertrouw haar volledig! Van te voren wordt altijd gevraagd wat ik wil, wat mij ook gerust stelt. Het resultaat was super, bij Li ben je in goede handen. En het is nog gezellig ook!”

Party makeup feest opmaken Rotterdam
Bruidsmakeup Rotterdam Maassluis Dudok in het park trouwen

Esther

Daan Fortuin

“Li heeft mijn haar en make-up gedaan voor de bruiloft. Eerst een proefsessie thuis. Op de grote dag al vroeg op om het haar en de make-up helemaal naar wens te maken. Li luistert goed naar je wensen en met alle geduld en precisie maakt ze je op en doet ze je haar. De hele dag zat mijn haar en make-up perfect! Zeker een aanrader!”

Wow

Wat voel ik mij blessed dat ik zulke toffe klanten heb mogen mooi maken! Benieuwd naar nog meer reviews? Op mijn Instagram deel ik regelmatig nieuwe!