REVIEWS

Meer reviews kan je terug vinden op het trouwplatform ZANK YOU. Vindt jij het leuk om nog meer te lezen, bezoek dan ook mijn INSTAGRAM pagina. Hier heb ik een highlight cover met reviews.

dit zeggen

mijn klanten

" Bij Li ben je in hele goede handen als je jezelf wilt blijven (weinig make-up) maar dan wel de mooiste versie van jezelf!!!!!

Tinted Moisturiser Ringana
Marleen

"Li heeft mij fantastisch geholpen met mijn haar en make-up! Ik wilde make-up om oneffenheden te verbergen en me een boost te geven, maar ik wilde niet dat iemand zag dat ik make-up op had. Dat heeft Li perfect gedaan.

Carolien

"Beim Probetermin hast du dir meine Wünsche angehört, Vorschläge gemacht und zwei Varianten gezeigt. Ich hab mich sehr wohl gefühlt und es sah so toll aus.

Brautfrisur Brautmakeup Rotterdam Beautiful Morning
Anna
"Ze werkt netjes en efficient én is erg gezellig! Lekker down-to-earth. Op mijn trouwdag werd het tóch een beetje haasten bij de voorbereidingen: Li leek daar geen enkel probleem mee te hebben en hielp me zelfs snel en kundig mijn trouwjurk in.
Anouk

Nog makkelijker zijn deze twee opties om een goed beeld van mij te krijgen over hoe ik werk en wat voor persoon achter Beautiful Morning schuilt. Head over to FACEBOOK of GOOGLE REVIEW!