Styled Bohemian Wedding Shoot

Boho bruiloft haar en makeup
Foto: www.doorlana.nlh

Overal op Instagram kwam ik styled shoots tegen. Wat zijn styled shoots? Het is een fotoshoot waarbij veel onderdelen worden verzorgd door professionals uit de “trouw” industrie. Denk hierbij aan jurk, bloemen, taart, uitnodigingen, make-up en haar, weddingplanner etc.

Oh dat kan ik ook dacht ik! Dus hoppa, flink rondneuzen op Instagram naar leuke leveranciers en toen kwam ik al gauw bij Lana, de fotografe terecht. Haar moody stijl sprak mij enorm aan. Lana fotografeert het liefst met natuurlijk licht. Om wat afwisseling te geven nam zij een collega mee als 2de shooter. Vanuit een ander perspectief heeft Uliana ook hele mooie shots geleverd.

Styled boho bruid shoot
Credit: www.ulianakochneva.com
boho makeup en haar rotterdam

Boho bruid

We hebben nu februari en omdat het nu vrij rustig is met bruiloften dacht ik een dergelijke styled shoot te kunnen organiseren waarbij ik natuurlijk het haar en de visagie verzorg. Ik koos voor het thema Winter Bohemian. Waarom? Nou, boho wordt vaak geassocieerd met de zomer maar je kan uiteraard ook in de winter trouwen in bohostyle! Een heerlijke sjaal, warme boots van Style Depot en het gezellige decor van Strandclub Zwoel maakten de shoot lekker knus. Alles verliep soepel met behulp van een ontzettend tof team bestaande uit weddingplanner Shiela van Waanzinnig trouwen, Henriët die een supermooie backdrop van macramé heeft gemaakt (te huur via Dorine), heerlijk geurende bloemen van Busje Bloemen , botanische borden en bestek van L-Nea, overheerlijke taarten en gebak van Catherine , supergave stationary van de getalenteerde illustrator Mariana Travesi , vrolijke Manon die alles heeft vastgelegd op video van Mintdeer , stoere sieraden gemaakt met veel TLC door Malou Paul en tot slot ons “bruidspaar” Melissa & Patricia van momsdotme!

Styled shoot boho hoek van holland
Travesidesign & Malou Paul
Henriët & Lnea & Busje Bloemen

Ook al was het een lange dag, het was zó de moeite waard! Vind je niet ook? Ik vond het heel tof om deze shoot te doen met 2 bruiden, iets anders dan telkens man en vrouw want liefde is liefde! Deze geweldige shoot is ook in print gepubliceerd op Dancing with her in hun 4de magazine editie, een internationaal platform (digitaal & print) waarbij in het bijzonder de liefde tussen vrouwen wordt gevierd.

www.mintdeer.nl
boho makeup rotterdam
bluebird.Rotterdam
momsdotme & doorlana