Styled Shoot Bohemian Ranch

mijn portfolio beautiful morning

GEPUBLICEERD OP ZANK YOU 

Hoe ontstaat een styled shoot?

Op het schoolplein vroeg ik aan mijn vriendin of ze een toffe unieke locatie kende voor mijn shoot. Het liefst in regio Zuid Holland. Toen vertelde ze mijn over deze locatie het Ruiterhuys . Oh wat was de website mooi, maar oei, dacht ik. Dat is is toch een klein eindje weg van huis, namelijk in Castricum, toch wel dik 1 uur rijden. 

Nou is dit natuurlijk niet over de grens maar toch komt er veel bij kijken als je locatie wat verder weg ligt. Zeker ook omdat ik met verschillende leveranciers te maken had. Vooraf had ik al een aantal professionals benaderd, maar het team was nog niet compleet. Ik schakelde dus de hulp in van een weddingplanner The Memory Factory. Danitsja zou hierbij helpen om de communicatie over te nemen en tevens haar contactenlijst te checken wie we er nog bij kunnen hebben. 

Uliana Kochneva kende ik al van mijn vorige styled shootIk vond haar stijl erg mooi en besloot haar te vragen voor deze samenwerking. Om alles picture perfect vast te leggen werd Boy Linders van Videodynamics gevraagd of hij zin had om aan te sluiten, helemaal uit Arnhem. En joepie, hij wilde! Het filmpje zie je hier. De prachtige bloemen setting werd gedaan door Blooming by Diana. Haar auto zat bomvol met prachtige bloemen in natuurlijke tinten. 

Alles viel op zijn plek toen Fig & Forest de styling compleet maakte. Hun visie voor een bruiloftsetting is echt mooi. Ze weten de juiste sfeer te creëren. Want in eerste instantie had deze shoot een winter shoot moeten worden, echter kwamen de feestdagen ertussen en in het voorjaar alle nieuwjaarsrecepties. Uiteindelijk werd het oorspronkelijk moodboard veranderd naar Bohemian Ranch.

Styled Shoot Bohemian Ranch Bluebird Rotterdam

Een heerlijke bonus bij zo’n shoot is dat je de lekkernijen mag opeten! YUMMY, kan ik je alleen maar vertellen!!

Mijn favoriete queen of (cup) cakes is *drumroll please* Catherine Gagnon van Bluebird Rotterdam.

Alles wat zij maakt is om te smullen en waarom zouden wij nou tijdens zo een lange dag het alleen maar houden op 1 bruidstaart? Ja duh, dacht ik ook – kom maar op met alle fingerlicking goodies. Tegenwoordig zie je namelijk vaker een sweet table.

Styled Shoot Bohemian Ranch bruidsjurk aankleden
Styled Shoot Bohemian Ranch House of Dapper

Stationery made with love

Om ons neppe bruiloft compleet te maken heb ik mijn kennis gevraagd om een paar kaarten te ontwerpen die in de stijl zouden passen. In een mum van tijd heeft Mariana het menu, uitnodiging, rsvp, naam kaartjes en geloftes gemaakt. Wow, wat was zij snel!

Travesi Design heeft dit setje stationery in eerste instantie voor de winter shoot gemaakt, de blauwe versie hiervan zie je op Mariana’s Instagram.

Uiteraard mag de juiste bling bling niet ontbreken. Atelier Luz heeft alle oorbellen en ringen verzorgd.

Styled Shoot Bohemian Ranch atelier luz travesi design
MAKE-UP EN HAIRSTYLING ROTTERDAM
Styled Shoot Bohemian Ranch het ruiterhuys

Het bruidspaar, die in werkelijkheid ook een stel is werd gekleed door Hip! Weddingdesign en de always trendy House of Dapper.

Merle en Marciano waren ontzettend cute samen en natuurlijk heel fotogeniek, vind je niet ook?

Last but not least, it’s all about the details baby! Madame Petite Vintage verhuur heeft voor deze shoot een paar toffe peacock stoelen ter beschikking gesteld, samen met nog een paar andere retro meubel stukken.

 

Alle professionals uit de trouwindustrie kan jij natuurlijk zelf benaderen als hun style jouw aanspreekt!

Klik op de desbetreffende leverancier om contact op te nemen!