BEAUTIFUL MORNING  0000003li2

Tarieven

BEAUTIFUL MORNING  Tarieven    

Je kan mij o.a. boeken als Make-up Artist & Hairstylist voor je bruiloft (bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis). Ook voor andere gelegenheden zoals make-up en hairstyling aan huis of voor fotoshoots.

Voor alle diensten kom ik bij jou aan huis of op je gewenste locatie. Voor opdrachten binnen Zuid Holland worden geen reiskosten berekend, wel voor overige regio’s. Kijk gerust welk tarief het beste bij jouw wensen aansluit.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!

Aanvullende extra’s i.c.m. een bruidsarrangement

Make-up dag gast € 50,00 p.p.

Kapsel dag gast € 50,00 p.p.

Samen: € 90,00 p.p.

Make-up of Kapsel kind t/m 12 jaar € 15,00

Touch up bruid op locatie vanaf € 75,00

Grooming man (Glans matteren, lip verzorging, wenkbrauwen) Gratis

 

 

Make-up & Haar op locatie

Make-up € 75,00 p.p.

Hairstyling € 75,00 p.p.

Samen: € 125,00 p.p.

Voor alle diensten geldt:

Toeslag start voor 6.00 uur ‘s morgens € 75,00

* binnen Zuid Holland geen reiskosten
** buiten ZH €0.19 ct/km
*** excl. parkeerkosten

 

 

SPECIAAL VOOR JOU!

Heb je specifieke wensen of allergieën, laat het dan ajb aan mij weten. Mocht je namelijk in het bezit zijn van speciale make-up die bijvoorbeeld hypoallergeen zijn (gewoon cosmetica die voor jou huid werken, zonder irritaties op te wekken) of je hebt een bepaald budget in gedachten, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres!

Speciaal voor jou en je gasten heb ik een lager tarief voor make-up. Dit houdt in, dat ik jou volledig opmaak met jouw eigen make-up spullen. Denk hierbij aan de volgende producten: gezichtscreme, primer, foundation, concealer, poeder, mascara, lipstick etc.

Let op: Ik wil hierbij duidelijk aangeven dat ik bij het gebruik van je eigen make-up producten geen garantie kan geven dat je look de hele dag/avond zal blijven zitten, omdat de kans groot is dat ik met jullie gekozen merken niet werk en dus ook niet weet hoe gepigmenteerd een product is en/of tevens longlasting.

BEAUTIFUL MORNING  Makeup-obv-eigen-cosmetica-724x1024