Tinted Moisturiser Ringana

Tinted Moisturiser Ringana BB Cream

Ringana's Tinted Moisturiser

Mijn absolute favoriet onder de natuurlijke BB creams! De Tinted Moisturiser van Ringana. Doordat de natuurlijke pigmenten zich aan mijn huid aanpassen om vervolgens lichte roodheden te verdoezelen en tegelijkertijd een effen look geeft. Een bonus is dat het ook nog eens een verzorgingsproduct is.

Mijn 2 in 1 lievelingsproduct!

Happy klanten!

geven hun mening over de tinted moisturiser

Ik ben er erg tevreden over.
De geur is inderdaad anders dan bijvoorbeeld de bb cream die ik gebruik. Maar het geeft een hele mooie look vind ik.

Look of Love Bridal Makeup en hairstyling ondernemer brandingshoot
4.5/5

Angelique

Ben heel erg tevreden over de tinted moisturizer. Het voelt zo licht en zacht aan op mijn huid. Qua dekkingskracht als concealer is het ook perfect voor mij. Ik zag ook dat al met een dun laagje je gezicht net die mooie, natuurlijke glow krijgt, zonder het gevoel dat je make-up op hebt.

Tinted Moisturiser Ringana
5/5

Kaoutar

Vind het mooi egaliseren. Ik vind hem wel wat droog aanvoelen. Je blijft je huid zien maar dan een net wat mooiere versie. En qua aanbrengen vind ik smeren met mijn vingers het prettigst en 1 pompje is genoeg. Top.

Tinted Moisturiser Ringana
4/5

Marleen

Fresh partner bij Ringana

Sinds 2020 ben ik verse partner bij Ringana, een Oostenrijks familiebedrijf die zich inzet voor een beter milieu en bewustwoording van wat we gebruiken voor ons lichaam.

Alle producten die je ziet op de website van Ringana kan je rechtstreeks bij mij bestellen. Ben je nieuw bij Ringana, dan ontvang je bij hun eenmalig een “Nieuwe klant korting” van €5,00!

De korting kan ik gelijk voor je inzetten bij de bestelling. 

Bestel je via mij, dan ontvang ik ook een kleine vergoeding. Ik werk vrij transparant in de zin van ik maak advertenties alleen voor producten waar ik zelf van overtuigt ben. Waaronder dus de Tinted moisturiser!

Zelfstandig aan de slag?

Je kan natuurlijk ook zelf Freshpartner worden als je enthousiast bent geraakt van dit bedrijf. Ook dan zou ik het tof vinden als je het aan mij laat weten. Het princiep is simpel, je kiest een sample set om zelf de producten te testen zodat je online of in persoon de producten kunt voorstellen aan jouw klanten kring. Ringana helpt jou met diverse tips en trucs hoe je dit op kunt zetten.

 

6 redenen om Fresh partner te worden