Tips voor fijn haar

Tips voor fijn haar

Wat zijn mijn favoriete GO TO producten voor fijn haar?


Mijn absolute – GO TO – is een volume poeder. Ik heb geen specifiek merk omdat ik vind dat ze vrijwel allemaal hetzelfde doen, namelijk je haar stugger maken waardoor het aanvoelt als of je een bos haar hebt. ⁣

Momenteel gebruik ik er één van Balea dm_deutschland en voor donker haar zodat het niet lijkt op roos een grijzige poeder van Osis schwarzkopfpronl

De volgende tip: Girl, extensions are your best friend! Als je voller haar wilt voor een dag, ga dan 2 of 3 baantjes clip ins vast maken tussen je haar. Let wel dat het goeie zijn zoals zaschahair die je ook kan krullen (tis echt haar!) ⁣

Gun jezelf de *VAVAVOOM* factor 


Last but not least fake it baby! Hiermee bedoel ik zoals je ziet op het meest rechte plaatje, een updo! Hier en daar je aanzet touperen … > met volume poeder voor extra umpf en de knot goed vastmaken om vervolgens wat losser te trekken voor een meer casual effect. ⁣

Op de foto’s is Margo te zien van i_do_perfection 

Zij maakt trouwens mooie siereaden voor zowel in je haar als oorbellen & kettingen. Go check her out!