Total Look Experience

Meet Angelique

Look of Love

Je wordt bij haar met een warm welkom ontvangen. Met een kopje thee/koffie en iets lekkers erbij voel jij je gelijk thuis.

Angelique1-3
Video afspelen over Total Look Experience | Bergen op Zoom | Look of Love | Beautiful Morning
Review

Happy Bride

Ik heb verschillende jurken gepast en heb mijn droomjurk gevonden, wauw! Ook bieden ze in de boutique een Total Look Experience. Ik ben prachtig opgemaakt door visagist Li en mijn haren zaten mooi in de krul. Hierdoor kreeg ik een nog beter beeld van het totaalplaatje. Wat een service! Ik voelde me prachtig en ging met een heel fijn gevoel de deur uit.
Total Look Experience | Bergen op Zoom | Look of Love | Beautiful Morning
Romy Wesdijk
Bride to be
Total Look Experience | Bergen op Zoom | Look of Love | Beautiful Morning
Credit: Lovebyloes.com

ERVAAR DE TOTAL LOOK EXPERIENCE

De Total Look Experience is je eigen sneak preview als bruid. Neem gezellig een aantal dierbare personen mee en het wordt zo een daguitje. Dit is jouw kans om de nieuwste collectie A merken te komen passen – o.a. de Designers : Pronovias, Essense of Australia, Madi Lane, Modeca, Jesus Peiro, Rembo Styling, Marylise, La Sposa en St. Patrick

HOE LANG DUURT HET?

De boutique is 2,5 uur uitsluitend voor jou en je bridal squad gereserveerd, zodat je rustig jouw jurk kan uitzoeken. Daarna kom je tijdens een kleine break bij mij in de stoel zitten. Indien je een moodboard hebt, kan ik gelijk aan de slag om jou een versie van jouw gewenste look te geven. 

Wil je een volledig chique opgestoken kapsel of eerder een casual met wat lossere plukjes haar updo? Ik geef je dan een mini make-over zodat je kan genieten van de total look experience. Zodra je klaar bent met haar & make-up stap je weer in je dream dress en neem je nog eens een kijkje in spiegel.

Total Look Experience | Bergen op Zoom | Look of Love | Beautiful Morning

DO YOU SAY YES TO THE DRESS

Op mijn Instagram heb ik verschillende reels van echte Mrs. to Be’s die allemaal hebben genoten van de Total Look Experience. Het is een gratis service die Angelique aan alle klanten biedt, uiteraard geheel vrijblijvend. Je mag ook kiezen voor een gewone afspraak (dan helaas pindakaas voor mij ;-p )

SEE YOU THERE